© Mario Dedivanovic _Instagram og redaksjonen.

Eksklusivt: Costume traff Kim Kardashians private makeupartist!

Her er mannen Kim Kardashian kan takke for sin flawless look. Vi traff han for å høre om de berømte triksene!

Spør du en makeupartist om hun eller han vet hvem Mario Dedivanovic er, vil personene mest sannsynligvis bare himle med øyene. Kim, eller KK som mange kaller henne, har sminket seg til en stjernestatus, takket være hennes dyktige makeupartist. De siste årene har konturering, og strobing tatt fullstendig av i sosiale medier.

Men et sminkekurs med Mario tar mange timer, og langt fra #Wokeuplikethis, så derfor har vi kuttet vekk noen liter med foundation, og kommet innpå huden for å lære deg triksene han sverger til. Det lille ekstra som gjør at akkurat du kan komme litt nærmere Kims fantastiske starlook.

  1. Primer hindrer foundation i å trekke inn ordentlig. Bruk kun fuktighetskrem. Mario’s favorittkrem erKiehl’s Ultra Facial Cream, som han bruker over ansiktet, bryst og nakken. Altså alle partier som er synlige.

  2. Legg foundation først, slik at du ser hvor mye sminke øynene kan ”tåle”, og hvilken farge på skyggene du vil kle best.

  3. Velg brun kajal før du velger sort. Sort kajal blir fort hardt, derfor velger Mario alltid brun først, og fyller på med sort om det er nødvendig. Samme fremgangsmåte gjelder hans neste triks:

  4. Når du legger liner over øyet, begynn først med en tynn strek og ta et skritt unna speilet for å se om øyene dine kler streken. Ikke alle øyne kler den tjukke dramatisk lineren. En tykk liner tar også oppmerksomheten vekk fra øyelokket og øyenskyggen som er der.

  5. Mario sverger til kremskygger i gull- og bruntoner, fordi det får øyenfargen til å komme godt frem.

  6. Klapp på kremskyggen over øyet, i stedet for å massere den inn. Klapper du på skyggen blir den der du ønsker den skal være, deretter går du forsiktig over med en ren pensel, og blender skyggen ut i kantene.

  7. Kajal på innsiden av våtkanten gjør at øyene ser trange, og mindre ut. Marios regel er å enten sminke våtkanten både opp og nede, eller ingen av delene.

  8. Når øyene er ferdig sminket, rens vekk overflødig dryss under øynene med en våtserviett, og påfør concealer, og lyst pudder i en litt lysere tone for å lysne opp og løfte blikket.

  9. Om du ikke er en trent makeupartist, og ønsker å teste en flawless ”bake”-teknikk lik KK, råder Mario å bruke lys pudderfoundation om huden din er veldig lys, men heller en kremfoundation på en mer gylden hud. Kremteksturer kan fort se veldig tykt og kakete ut, så begyn forsiktig.

  10. Når du setter på løsvipper, la det være mellomrom mellom hårene og avslutt midt på øyelokket. Vipper hindrer nemlig lys å komme igjennom, og gir en illusjon av triste og små øyne.

Psst! Mario sa også at han elsket fet hud, fordi de naturlige oljene i huden får foundation til å gløde.Så la rensevannet og primeren stå når du sminker deg!

Om du allerede kan konturering og vil gå et steg videre, er sminketeknikken stripping perfekt for våren.

Vi avslører: Dette er produktene Mario sverger til!