Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Emma_hovedbilde

Emma Ellingsen Beauty er endelig her!

Med fans over hele verden har influencer og it-girl, Emma Ellingsen, høstet stor oppmerksomhet og respekt for sin åpenhet rundt å være født i feil kropp. Nå er hun aktuell med sitt eget skjønnhetsmerke, Emma Ellingsen Beauty. De første produktene i serien er øyenskyggepalettene, Color Crush! og Neutraliscious. Fargene er nøye utvalgt av Emma selv med bakgrunn i trendbildet den seneste tiden. Her finner du alt fra modige, fargerike sammensetninger (hallo, Jules fra «Euphoria») til mer subtile, beige 90-tallslooks á la Victoria Beckham.

Produktbilde

Color Crush! og Neutraliscious fra Emma Ellingsen Beauty selges hos Vita over hele landet og på vita.no

Gjennom utallige sminkevideoer på YouTube har Emma inspirert følgerne sine i en årrekke. Med de to palettene ønsker hun å oppfordre andre til å uttrykke seg selv, leke og ha det gøy med sminke. Og ikke minst – å våge å være seg selv – et budskap som er svært viktig for Emma, og som gjennomsyrer alt hun gjør.

Emma_bilde2

Følg med på @emmaellingsenbeauty for tips og inspirasjon!

Colorcrush
1 / 2

Color Crush! er en fargesprakende palett med tolv høypigmenterte fargetoner. Teksturen er en perfekt kombinasjon av både kremet og pudret konsistens, noe som gjør det lett å påføre skyggene. Og ja, du kan bruke grønn øyenskygge på en vanlig tirsdag!

Tips: Sprit opp en enkel outfit med en knallfarge på øyelokkene. En grå collegegenser blir hakket vassere i kombinasjon med rosa eller gul øyenskygge. Prøv deg fram og se hva som kler dine øyne best. Knallfarger kan fint brukes til hverdags om du toner ned resten av sminken. På Pinterest finner du masse inspirasjon! For en mer subtil look, kan du teste å
legge fargen med en tynn pensel som en liner langs vippekanten.

Kjøp Color Crush! her

Neutraliscious
2 / 2

Neutraliscious inneholder også tolv høypigmenterte fargetoner som strekker seg fra lys beige til svart. Fargene er matte, med innslag av fire skimmertoner. Denne paletten dekker helt klart de fleste øyenskyggebehov! Test en metallisk «smokey eyes»-look, eller hold det enkelt med duse jordtoner.

Tips: Velg to-tre ulike nyanser når du skal lage «smokey eyes». Du kan bruke både pensel og
fingre til å påføre øyenskyggen. Med metalliske farger spesielt, er det fint å bruke fingrene slik at du har mer kontroll og unngår at det drysser. Hvis du legger en øyenskyggebase først, varer fargen lenger.

Kjøp Neutraliscious her

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent i samarbeid med Vita.