Få drømmebryn med et såpestykke
© GettyImages

Få drømmebryn med et såpestykke

Dropp brynsgelén - dette sminketrikset er genialt!

Sosiale medier har lært oss underlige, men geniale sminketriks, både med verktøy og produkter vi ikke engang visste eksisterte. Nå har mange av triksene som non-touring fremfor kontourering ogapp med geniale hårtriks blitt en del av hverdagsrutinen, og vi er mye mer villige til å utforske og prøve nye teknikker.

Markerte og fyldige bryn er i vinden, og modeller som Cara Delevigne og Sara Sampaio har gjort buskete bryn som sitt varemerke. Selv om falske bryn har vært den nye snakkisen den siste tida, er det en ny trend som tar sosiale medier med storm. Og det er den geniale såpeteknikken.

Hvis du, som oss er av de litt skeptiske, så er det viktig å klarere en ting, Anastasia Soare, dronningen av øyenbryn, har personlig tatt til seg denne teknikken, som allerede er kjent blant den litt eldre Hollwood-garden.

Se trikset her:

Såpestykket skal gi den stive teksturen som du får av brynsgele, bare at denne teknikken er hakket billigere og fargen helt transparent.

Slik går du frem:

Alt du trenger et såpestykke og en gammel maskarakost. Start med å stryke kosten over et vått såpestykke, og gre deretter over brynene dine for å forme dem til å se tykkere ut. Det er viktig at det ikke drypper av kosten. Avslutt med å fylle inn litt farge der det trengs.

Lyst på fyldigere bryn? Dette er oljene som gjør underverk!

Du tror ikke det fungerer? Sjekk øyenbrynene til jentene som har hivd seg på trenden, med hashtaggen soapbrows på Instagram.