Få megavolum uten vippeextensions

Det er mange grunner til å droppe falske vipper - her er makeupartistenes beste sminketriks!

1 / 4

Har du testet vippeextentions, vet du hvordan den dyre vippetrenden river i lommeboken. Og hver gang en plastikkvipp faller av, blir du påminnet om hvor naken du kommer til å bli den dagen du klarer å gjennomføre vippedetoxen. Uff og uff!

En annen grunn til å droppe vippeextentions, er at det kan skade dine naturlige vipper over en lengre periode. Mange kan oppleve at vippene blir kortere og tynnere enn de var før behandlingen, og begynner å vokse nedover på grunn limet, og vekten til de falske vippene.Gå heller for en godt vippeserum, og bruk det hver kveld frem til du er fornøyd med lengden på vippene dine. Det gjør underverk, vi lover!

Men til dere som allerede har satt på falske vipper, eller vurdert å sette på, er gladnyheten at det finnes maskaraer som gir samme effekt som vippeextentions, så lenge du påfører med riktig teknikk og maskara.

Fikk du med deg? Slik legger du festsminken.

Påfør maskarakremen loddrett
2 / 4

Påfør maskarakremen loddrett

Da Costume traff sminkeprodusenten Mac's National Training Manager i Norden, fikk vi vite trikset makeupartisten Michele Lerkendal lærer bort til sine kollegaer.

– Start med å holde børsten loddrett. Gjør du dette kan du trykke maskaraen innerst ved røttene, og løft gjerne litt på øyelokket for å få det til, forklarer Michele Lerkendal.

Maskara fra Art Deco, 190 kr.

Gre ut vannrett
3 / 4

Gre ut vannrett

– Deretter vender jeg børsten vannrett, og trekker maskarakremen utover vippen.

Maskara fra L'Oreal, 169 kr.

4 / 4

Så huskereglen er ganske enkel.

  1. Pass på at du få nok maskara krem innerst ved vippekanten. Blir de svarte fra innerst til ytterst, blir blikket mer intens og hårene ser mer fyldigere ut. Husk bare å krølle vippene først om det er nødvendig!

Utrykket 'less is more' snur vi ryggen til her. Lykke til.

Michele brukte maskaraen Haute and Naughty fra Mac, vist på bildet her, som også er en maskarafavoritt for øyeblikket!

Les også: Strobing, den nye sminketrenden

Har du lest? Bryneskspertenes beste tips

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev