Finn din brudestil

Årets brudetrender spenner fra det enkle, minimalistiske, til eventyrlige prinsessekjoler med kaskader av tyll. Hvilken stil passer best til ditt bryllup?

Om du liker det feminine og romantiske: Naturlig romantikk

© Getty Images

Reem Acra er bare en av mange som har romantiske drømmekjoler med flommende blomsterkniplinger og bare skuldre i sin 2015-kolleksjon. Her er en stil som er skapt for sommerbryllup.

makeup til bryllup
© Getty Images

Til denne brudelooken passer det best med en naturlig makeup, som gir en illusjon av klar hud, strålende øyne, blussende kinn og svulmende lepper. Les mer om hvordan du legger en slik makeup, i denne saken om naturlig sminke.

Løse bølger passer nydelig til. Gå gjennom håret med en krølltang, og rufs bølgene til med en saltvannsspray for å gjøre håret litt matt og rufsete. Emilie Tønnerberg viser deg hvordan du lager myke krøller her.

Og hva er vel mer naturlig enn blomster i håret? Her kan du se hvordan du binder blomsterkransen selv.

Om du liker det dramatiske og kreative: 30-talls glamour

naeem Kahn bridal
© Getty Images

Lange, kroppsnære silhouetter brodert med perler og paljetter gikk igjen hos Naeem Kahn, og andre brudekjoledesignere for våren. Om du er en kreativ sjel som liker å leke med visuelle uttrykk, er denne stilen perfekt for deg. Den er nemlig litt mystisk og dramatisk, og gir rom for mer makeup.

keira knightley golden globe
© Getty Images

På en base av strålende porselenshud, er det fritt frem for dyp leppestift eller sotede øyne. Om du soter øynene, anbefaler vi å bruke med en myk farge som brunt eller plomme, i stedet for sort. Øyenskyggen kan gjerne ha skimmer i seg. Det er også fint å gå for en litt rund form i stedet for katteøyne.

øyenskygge lancome

Til bukett kan du gjerne velge fargesterke, sensuelle blomster som fioler, orkideer og georginer.

Om du liker det rene og enkle: Moderne minimalisme

© Getty Images

Amsales brudekolleksjon for 2015 inneholdt flere fantastiske maksikjoler, som slynget seg som en drøm rundt catwalkmodellene. Med perfekt snitt og eksklusive stoffer som dette, trenger man ikke masse utsmykninger og tilbehør. Til gjengjeld virker de som et luksuriøst lerret som lar deg stråle som en stjerne på den store dagen.

Om kjolen er enkel, gir det deg stort spillerom for å hvelge nøyaktig hvilken hårfrisyre og makeup du ønsker. Et forslag er markerte, fyldige bryn, en kombinasjon av solpudder og ferskenfarget rouge i kinnnene for glød, og pigmentsterk leppestift i en farge du kler godt. Et gnistrende blikk som Emma Stone lager du med skimrende øyeskygge i champagne eller sandfarge, sort kajal langs øvre vippelinje, et godt lag med volummascara, og gjerne noen punktvipper.

LES OGSÅ: Hvordan legge punktvipper

une blush

Til denne stilen er det også rom for å komplimentere med et lekkert statementsmykke.

Hortensia er en av blomstersortene som er trendy i budebukettene i år. Vi er spesielt glade i de blå variantene, og den kjølige fargen er nydelig til en minimalistisk brudestil.

finn din brudekjole
sko bryllup

Om du liker det vakre og fortryllende: Prinsessedrøm

Vidunderlige eventyrkjoler med transparente ermer, blondeliv og lag på lag med fotsid tyll, er en sterk brudetrend. Blondene kan gjerne strekke seg oppover halsen i en krage som de gjorde på hertuginne Kate sin brudekjole. Eller de kan vise mer hud som her hos Pronovias.

Til dette kan det passe bra med en klassisk brudemakeup, som rett og slett bare går ut på å sminke deg så klassisk vakker som mulig. Les mer om hvordan legge en vellykket brudesminke her.

Det er også en look som gir stor valgfrihet på frisyrefronten. Her er 30 vakre brudefrisyrer som kan hjelpe til å finne den perfekte for deg.

Slør eller ikke? Vi er helt klart for slør, når man for en gangs skyld får være prinsesse for en dag.

Brudeslør med blondekant fra brudeslor.dk, 1565 kr

© Getty Images

Og som Kate, blir du enda vakrere med en brudebukett av liljekonvall.

brudesko