Foundationen alle har ventet på!

Den nye Foundation serien fra Sensai gir en naturlig glød, samtidig som den tar vare på huden din.

For å unngå at huden tørker ut på kalde høstdager, er det viktig med hudpleie som tilfører huden fuktighet.

Med den nye Foundation serien fra Sensai, får du hudpleie og makeup i ett og samme produkt.

Pleiende ingredienser som Koishimaru Silk, en luksuriøs silke som øker fuktighetsproduksjonen i huden, gir et friskt og naturlig utseende.

SOMMERGLØD HELE ÅRET

Lavere temperaturer, oppvarmet inneluft og regn er noen av grunnene til at huden tørker ut om høsten.

Det er likevel ikke så mye som skal til for å beholde gløden utover høstmånedene.

Hemmeligheten til vakker hud er gode rutiner og riktige produkter. Fire enkle steg til naturlig sommerglød hele året:

1. START MED EN GOD PRIMER

Glowing base fra Sensai er en lysreflekterende primer med skimmer, som gir huden din en jevn og silkemyk overflate. Den gir rikelig med fuktighet, og har solfaktor SPF10.

2. LEGG EN FOUNDATION

Flawless Satin Foundation er en kremaktig Foundation som tilfører huden fuktighet og gir en diskret glød. En Foundation for deg som ønsker en høy dekkevne og et feilfritt resultat. Velg mellom syv delikate nyanser.

Luminous Sheer Foundation er en ultralett Foundation som fordeler seg raskt, og som gir et friskt resultat og naturlig glød. En Foundation for deg som ønsker en lettflytende Foundation med middels dekkevne. Velg mellom syv delikate nyanser.

Myk:

Følelsen av silke mot huden.

3. SKAP REFLEKSJONER

Translucent Loose Powder er et gjennomskinnelig, fjærlett pulver som reflekterer lyset og gir en myk finish. Pudderet er lysreflekterende og korrigerer hudtonen for et silkemykt og jevnt resultat. Bruk pudderet for å forsegle makeup'en, bevare friskheten og beskytte huden hele dagen.

4. HIGHLIGHT!

Supreme Illuminator er en unik, kremet highlighter som gir en fantastisk finish og en delikat glød. Den kremete konsistensen gjør den enkel å påføre, samtidig som den har en oppstrammende og lysreflekterende effekt. Påfør highlighter under foundation for en mer naturlig glød, eller over Foundation for et mer oppstrammet utseende.

For å sikre et perfekt resultat, kan det være lurt å investere i en god Foundation-børste. Liquid Foundation Brush fra Sensai har en tett og myk kost som gjør det enkelt å justere gløden, og som sørger for en sømløs finish.