Genialt triks som gjør foundationen klar for sommerfargen

Hvis du er blant de som liker å sole seg om sommeren finnes det heldigvis en smart løsning som oppgraderer foundationen så den matcher hudtonen din.

Vårsolen står allerede høyt på himmelen og i takt med at sommeren nærmer seg er det nok mange som opplever at ansiktshuden begynner å få en vakker sommerglød. Dette stiller nye krav til din foundation dersom fargen ikke lengre matcher nyansen på ansiktshuden – men heldigvis finnes det et smart tips som raskt oppgraderer vinterens fondation til en sommerklar versjon.

Korrigér din foundation

Dersom din foundation er for mørk, finnes det flere smarte løsninger som for eksempel å forsyne den med fuktighetskrem eller en primer. Men det kan være litt vanskeligere å forvandle den lyse foundationen til en mørkere versjon. Har du allerede en foundation i en mørkere tone kan den blandes med den lyse, men det kan fortsatt være vanskelig å oppnå et presist blandingsforhold til den fargen som passer deg. Derfor bør du istedet gjøre følgende:

Varm huden opp med en bronzer

  • Skal foundationen raskt oppgraderes til en sommervennlig variant, er det enklest å legge den lyse foundationen i et tynt lag på ansiktshuden. Her starter du fra midten og ut, slik at du unngår harde, lyse kanter ved for eksempel hake og kjeveparti.

  • Finn deretter din foretrukne bronzer frem og varm ansiktshuden opp ved å legge bronzeren ved tinning, kinnben og langs kjeven.

  • Børst deretter de siste bronzerrestene fra pennen over neseryggen. På denne måten får man inntrykket av en varmere farge i ansiktet - og du skaper samtidig en naturlig contouring og markering av ansiktet ved å legge bronzeren ved de førstnevnte punktene i ansiktet.

  • Dersom du ikke er så stor fan av pudrete produkter, kan du også bruke en krembasert bronzer. En slik bronzer burde arbeides inn i huden ved bruk av fingrene, da varmen fra fingrene vil få produktet til å bedre smelte inn i huden.

Har du enda ikke investert i en bronzer har vi to gode forslag under, som vil vare i sesonger.