Gigi Hadid x Maybelline
© Gigi Hadid

Gigi Hadid lanserer egen sminkekolleksjon

It-modellen samarbeider med sminkegigant! Se nyhetene her!

Etter Rihannas lansering av egne sminkeprodukter samt Kylie Jenners matte lipkit, føyer Gigi Hadid inn i rekken av populære kjendissamarbeid, denne gangen sminkegiganten Maybelline.

Sammen lanserer de 27 produkter fordelt på to kolleksjoner. Her finner du alt du trenger for å kopiere Gigis avslappede girl-next-door-look. Alt fra deilige ferskenfargede og nøytrale toner til øyne og hud, til glossy og markante eyelinere.

– Jeg har fått mulighet til å utvikle noe jeg ikke kunne finne før, og samtidig sikre at det er et fullt sett til en overkommelig pris, sier hun i pressemeldingen.

GIGI HADID x MAYBELLINE-kolleksjonen inneholder blant annet EAST COAST GLAM og WEST COAST GLOW. Hver av lookene representerer it-jentas favorittstiler, som kommer fra hennes base i New York til hjembyen Los Angeles.

Gigi Hadid x Maybelline
© Gigi Hadid_Instagram

Hun har latt seg inspirere av familie og barndomsvenner, i tillegg til steder som ligger hennes hjerte nær. I kolleksjonen finner du blant annet "The Jetsetter Palette", som er en komplett palett som er designet for å dekke alle behov for en jente på farten i forskjellige storbyer. Den inneholder alt man trenger uten masse unødvendig fyllstoff, er svært prisvennlig og vi lukter bestselger langt på vei.

– Gigi har jobbet tett med Maybelline New Yorks forskning- og innovasjonsteam gjennom det siste året for å håndplukke signaturlookene, skape de rette nyansene og produktformuleringene, så vel som å samarbeide om emballasjen slik at denne også uttrykker hennes personlighet. Hennes kreativitet og lidenskap for makeup, i kombinasjon med hennes genuine samarbeidsevner gjør denne kolleksjonen spesiell for Maybelline. Sammen ønsker vi å ta med kunden til Gigis indre skjønnhetsunivers og gi dem verktøyene de trenger for å 'Make it happen' på deres unike måte, sier Maybelline-teamet.

Kolleksjonen selges der du vanligvis kjøper Maybelline, og er tilgjengelig her.