Slik bevarer du påskegløden

Vært utenlands i påsken? Da er vel den første brunfargen i boks - med 4 enkle grep kan du bevare gløden helt frem til sommeren!

1 / 5

Pleie, teknikk og litt fargekordinering. Her er en liten lærdom om hvordan å bevare gløden lengst mulig.

Eksperttips: 3 ting du aldri skal gjøre før du legger foundation!

Hold på fuktigheten
2 / 5

Hold på fuktigheten

Ingenting er mer skuffende enn å se den fine brunfargen du så hardt jobbet for å oppnå i sydlige strøk, flasse av på flyet på vei hjem. Flyluft er ofte tørr, og kald noe som får huden til å tørke inne, og kvitte seg med den fine brunfargen. Sov med fuktighetsmaskene du har så godt gjemt på badet, og bruk de nå.

Fuktighetsmaske fra Lancôme, 345 kr. // Fuktspray fra Tony Moly, 85 kr. // Fuktighetsmaske fra Go To Spa, 329 kr.

Komplementer med farger
3 / 5

Komplementer med farger

Bruk farger som fremhever den gylne bruntonene; korall rouge, eller korallfarget neglelakk fremhever brunfargen. Kremhvitt, lyseblått, og gultoner er typiske farger som fremhever brunt fint, så når du kler deg i disse fargene vil kontrasten mot det brune få fargen til å synes mer.

Eksfolier ved tørr hud
4 / 5

Eksfolier ved tørr hud

Selv om det siste du ønsker er å eksfoliere vekk brunfarge, kvitter huden seg med døde hudceller hver dag enten du er brun eller ikke. Har du fet hud, tolker huden uttørrende sol som et tegn på at den må smøre huden med enda mer talg, derfor er en mild skrubb lurt så ikke huden din blir tettet av talg. Så om huden din lett blank etter soling, er det spesielt smart å eksfoliere vekk de døde hudcellene for å unngå at huden blir litt skjoldete og tilføre fuktighet.

Leiremaske fra Glam Glow, 465 kr. // Skrubberens fra Tata Harper, 800 kr. // Glycolrens fra Ren, 349 kr.

Olje og bronzer
5 / 5

Olje og bronzer

Ansiktsoljer og brunkrem med litt shimmer får brunfargen til å gløde. Mange ansiktsoljer er rike på antioksidanter som også vil gi en grunnleggende beskyttelse for huden din, og pleie «betennelsen» som faktisk har skjedd om du har blitt brun.

Solpudder kan gi den ultimate, og sunneste måten huden din kan få glød på er ved å jukse den brun. Solpudder med litt shimmer vil gi en mer uklar overgang mellom der du har pudder, og ikke. Dette gjør shimmer lettere å bruke enn de helt matte uten. Uansett, ta minimalt på kosten, og masser kosten i sirkelbevegelser på helt tørr hud.
Eksperttriks: Tar du for mye, er det bare å fjerne med en ren kost.

Nyt våren!

Olje fra Biotherm, 419 kr // Solpudder fra Artdeco, 165 kr // Solpudder fra Gosh Cosmetics, 109 kr // Pudderkost fra Bdelium, 142 kr.

Sminketips: 7 primere som holder det de lover!

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev