Her er løsvippene vi har ventet på
© @sweedlashes

Her er løsvippene vi har ventet på

Dropp extentions: Vippemerket med blonde løsvipper er endelig på det norske markedet!

Nå kommer det svenskbaserte vippemerket Sweed Lashes endelig til Norge. Blant et bredt utvalg med 19 ulike varianter, byr vippemerket på blonde og brune hårstrå - perfekt til de som ønsker et helt naturlig, sminkefritt resultat, samtidig ekstra fokus rundt øyenområdet.

Alle vet at den dyre vippetrenden med extentions river i lommeboken, for å ikke snakke om skaden som etterlates. Derfor er løsvipper den perfekte redningen for de som ønsker ekstra fylde.

Vippene fra Sweed Lashes er spesialdesignet av den svenske makeupartisten Gabriella Elio, med ekte menneskehår som er tilpasset ulike vippelengder. Hårene på løsvippene er satt fast på en myk bomullsrem som sørger for at du får blendet dem inn med dine egne øyenvipper.

Gabriella forteller at en vipperem kan brukes opptil ti ganger, så lenge vippene oppbevares riktig, gjerne i esken dem kommer i. Så for deg som vil følge den naturlige sminketrenden, eller foretrekker brun maskara fremfor svart, er dette det ultimate produktet.

Under er en liten bruksanvisning på hvordan du setter på løsvipper, og vi lover at du med litt øvelse og rett teknikk blir stødigere på hånden for hver gang du prøver.

Her er vippene vi har ventet på
  1. Start med å bøye dine egne vipper med en vippetang. Dette er selvsagt helt valgfritt, men for å få maksimal effekt, anbefaler vi at du bruker tangen.

  2. Ta ut vippene fra pakken, og mål opp mot dine egne. Ofte er det lurt å klippe av litt på delen som skal festen inntil øyekroken.

  3. Bøy og vend på vippene, slik at de blir myke og enklere å feste på.

  4. Det følger ikke lim med i pakken, men det er mulig å kjøpe fra merket. Limet legges i et tynt lag langs remen. La det tørke i 30 sekunder, før du fester på.

  5. Bruk en pinsett, og fest vipperaden inntil dine egne vipper. Husk at remen skal festes inntil vipperaden, og ikke på vippene.

  6. Gre gjennom med en maskara for å feste løsvippene inn mot dine egne. Et enkelt lag skal holde i massevis.