Oribe lanserer skjønnhetsprodukter
© @oribe

Her er skjønnhetsproduktene vi har ventet på

Se produktene som står på ventelisten til kjendisene!

Hvis vi skulle valgt et hårpleieprodukt vi ikke kunne vært foruten, ville Oribes tekstureringsspray som gir håret både volum og fylde stått øverst på listen. Sammen med mange andre produkter fra merket, har sprayen fått en kultstatus blant kjendiser, hårguruer og stylister.

Nå utvider det ettertraktede hårpleiemerket Oribe, og introduserer egen linje med hudpleie, sminke og hårtilbehør som kjendisene allerede har satt seg på venteliste for.

Best i test: Dette er solkremen vi elsker!

Samlingen består av 21 produkter med alt fra neglelakker og leppestifter til ansiktsmasker og håndlagde børster.

Oribe er en av de mest beundrede luksuriøse merkene i verden, og vi har testet oss gjennom de deilige poduktene. Blant favorittene har Côte d'Azur Replenishing Body Wash fått en fast plass i baderomshyllen. Kroppsdusjen etterlater en fuktet og velpleid hud som dufter nydelig. Vi er også helt forelsket i leppebalmen som er laget av deilige jojobaoljer som fungerer som en primer under leppestiften.

Oribe lanserer skjønnhetsprodukter

For å ikke snakke om den luksuriøse emballasjen som er inspirert av hårpleieflaskene, som skal gi følelsen av fasetterte krystaller med former som minner om tidløse parfymeflasker.

Vi har testet: Dusjkremen som gir brunfarge

"Lanseringen av beauty-produktene har hjulpet oss til å tenke nytt. Samtidig har utvidelsen av merkevaren løftet den luksuriøse oppfattelsen til våre smaksdrevne forbrukere på en mer personlig måte" sier Daniel Kaner, Co-president i Oribe Hair Care.

– Den nye sminkekolleksjonen er for den sexy, sofistikerte kvinnen. De dype fargene er ikoniske, mens de gode ingrediensene gir en luksuriøs følelse, står det beskrevet i en pressemelding.