Slik holder du deg fresh på festival

Se hvilke produkter du bør ha med i sekken for å gjøre det litt enklere med søvnløse netter, fett hår og mangel på dusj!

1,2,3 så er det gjort
1 / 10

1,2,3 så er det gjort

Renseservietter er virkelig perfekte til festival. Disse fra Simple er milde og berikede med næringsstoffer som tilfører fukt og pleie. Helt geniale å ha med i sekken.

Våtservietter fra Simple, 40 kr.

Hello sunshine
2 / 10

Hello sunshine

Det er viktig med en god og nærende solkrem, uansett om solen ikke skinner på sitt sterkeste. Denne fra Rudolph Care er helt fantastisk. Den har en lett konsistens som smelter inn i huden, og er rik på ingredienser som beroliger, beskytter og fukter huden.

Organic sun bodylotion spf 30, 185 kr.

Flott solkysset hud
3 / 10

Flott solkysset hud

Praktisk, enkel og dekkende. En BB eller CC krem er helt genialt til festival. Hvis du bare ønsker en enkel dekk, holder det med en BB krem, men hvis du sliter med urenheter og rød partier i ansiktet anbefaler vi en CC krem. BB-varianten fra Estée Lauder gir fantastisk glød og sørger for et naturlig resultat.

BB krem fra Estée Lauder, 348 kr.

Juks deg til nyvasket hår
4 / 10

Juks deg til nyvasket hår

Få bukt unna med fet hår og slitte tupper med en tørrsjampo. Denne bestselgeren fra Bjørn Axén får håret til å se helt nyvasket ut, samtidig som den fjerner fettstoffer og urenheter fra hodebunnen, og gir ekstra volum til frisyren.

Tørrsjampo fra Bjørn Axén, 140 kr.

Unngå irriterte øyne
5 / 10

Unngå irriterte øyne

Lange festivalnetter kan ofte føre til røde og irriterte øyne, spesielt hvis du ikke får nok søvn og litt for mye alkohol. Ha alltid med deg en cleareye i vesken for å friske opp øynene - selges reseptfritt på apoteket.Cleareyes fra Cleye, 160 kr.

Kysseklare lepper
6 / 10

Kysseklare lepper

Når man er ute i solen en hel dag, er det viktig at leppene blir beskyttet. Denne leppepomaden gir deg de fuktigste leppene og inneholder reparerende ingredienser som beskytter mot sola.

Leppepomade fra Tromborg, 250 kr.

Få de fyldigste vippene
7 / 10

Få de fyldigste vippene

Selvom man er på festival og vil gå for en naturlig look, er det fint å ramme inn øynene med en maskara. Grandiôse gir den perfekte lengden og fylden, og holder hele dagen uten å drysse. Hvis du er av dem som ofte får maskara på øyelokket, skyldes det ikke maskaraen med oljeproduksjonen i huden. Et godt tips er å matte ned området rundt øynene med en transparent øyenskyggebase eller et pudder.

Grandiôse Maskara fra Lancome, 295 kr.

Unngå svettelukt
8 / 10

Unngå svettelukt

En av de viktigste produktene du kan ha med deg er en deodorant. Denne fra Aesop dufter fantastisk, og holder i opptil 24 timer. Den kan også smøres på kroppen for ekstra fuktighet.

Deodorant fra Aesop, 280 kr.

Reisestørrelser
9 / 10

Reisestørrelser

Det er alltid en god idé å investere i multiprodukter i små størrelser når man skal på festival. Denne oljen fra Kiehl's inneholder alt huden trenger for å gløde.

Ansiktsolje fra Kiehl's, 230 kr.

Shine & Glow
10 / 10

Shine & Glow

Det finnes ikke noe lekrere enn solkysset sommerhud. Denne oljen fra Elizabeth Arden inneholder gyldne partikler som gir en skinnende effekt på huden, samtidig som brunfargen fremheves. Den er verken klissete eller fet, men setter bare prikken over i'en.

Bronzing oil fra Elizabeth Arden, 320 kr.

Den ultimate festivalstilen: 20 tips du bør ta en titt på!

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev