© Mac Cosmetics, Taylor Hill_Instagram, Gigi Hadid_ Instagram, Taylor Swift_Instagram, Alexa Chung_Instagram Joan Smalls_Instagram

Høstens 3 fineste sminketrender

Gigi Hadid, Taylor Hill og Alexa Chung har testet trendene!

Denne høsten kan du leke deg med mørke lepper som vi har gjort i redaksjonen, glitrende detaljer og kraftig liner!

© Mac Cosmetics, Anna Stockland, Alexa Chung_Instagram, Taylor Hill_Instagram

Eyelineren er kanskje sminkepungens tryllestav, og nå handler alt om en kraftig linje rundt øynene, og det nyeste er at streken også skal legges under. Etter mange sesonger med mest fokus på øyelokket, er linjer på - og under våtlinjen også hot, hot, hot! En fin linje er den raskeste måten å sminke seg litt edgy, sexy, frekk eller rocka på kort tid!

© Anna Stocland, Taylor Swift_Instagram, Joan Small_Instagram

Markerte leppene er gjenganger blant høstens leppestift trender. Acne Studios valgte oransje lepper på modellene sine, mens Victoria Beckham gikk for oransjerøde. Høstens store IT-farge derimot er enda mørkere, og går mot dyp lilla og mørk burgunder. For en ekstra smell, legg litt transparent gloss på midten av munnen, og føl deg modig og feminin.

Slik gikk det da Costume testet mørke lepper!

© Mac Costmetics, Anna Stockland, Gigi Hadid_Instagram

Costume har testet høstens bryntrend, men bryn med shimmer, og øyne som glitrer er kanskje høstens mest lekne trend. I kombinasjon med en mørk farge vil lyset reflektere den skinnende sminken maksimalt. Shine on!

Interessert i mer sminke og skjønnhet? Få meg deg de siste trendsakene HER.