modeller leppestift mørke lepper høstrender
© Anna Stockland og redaksjonen

Høstens hotteste sminketrend: Mørke lepper

La deg inspirere av den store skjønnhetstrenden på catwalken - vi har testet leppestiften som er på alles lepper!

Dior, Louis Vuitton, Victoria Beckham, og Costumes nettansvarlig Sonia Uppal og moteansvarlig Mette Mortensen har skjønt det. Det er mørke lepper som gjelder denne høsten, men det er nå, når huden ser levende ut, du bør bruke de mørke leppestiftene.

Eksperten tipser: Slik bruker du foundation om sommeren.

Høstens store sminketrend er nemlig ikke de svarte "gothleppene" som vi har sett tidligere - som ingen bortsett fra gothfolket kler. Høstens mørkeste sminketrend ble vist under de store visningene kombinert med alt fra fargerike, eksentriske fasonger hos Marni, til Dior's stramme, og stilrene snitt. Leppene var nesten blåsorte hos Dior, men samtidig veldig elegant.

© Anna Stockland og Dior

Slik følte vi oss med mørke lepper

Moteansvarlig Mette: – Jeg følte meg utrolig feminin med den mørke leppestiften, det hadde jeg ikke trodd. Fargen er mørk, men uten blåtoner - slik blir den ikke for hard mot min lyse hud.

«Rouge d'Armani» i fargen 404 fra Giorgio Armani.

Vil du se mer? Les fler makeuptips her!

Webansvarlig Sonia: – Jeg elsker leppestiftene fra Giorgio Armani og Lancôme. De er så fuktige og behagelige på leppene, og med en lipliner under sitter leppestiften som støpt. Den dype lilla fargen, som er en alltime favoritt, fremhever øyenfargen samtidig som den retter fokuset mot leppene.

«L'Absolu Nu» fra Lancôme's Midnight Rose Collection 2012 og lipliner «Currant» fra Mac.

Gi ikke glipp av vårt nyhetsbrev, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert om alt som skjønner innen mote, og skjønnhet.