© Getty og produsentene

Hvordan å sminke seg som et fransk stilikon

Stilikonet Caroline de Maigret lanserer egen sminkekolleksjon til høsten. Les mer her!

Mange modeller blir smykket med titlene «stiikon», og «IT-girl», men med den franske modellen og musikkprodusenten Caroline de Maigret er det uten anstrengelser.

I fjor lanserte hun boken - som ble en stor snakkis i moteverden, «How to be Parisian wherever you are», og i august deler Lancôme ambassadøren sine essensielle sminkefavoritter med en egen sminkekolleksjon.

For å knekke koden på hvordan en parisisk kvinne sminker seg - spesielt brunetter, er minimalisme nøkkelen, mener Caroline. 40-åringen har tidligere uttalt at franske kvinner ønsker et intellektuelt utseende. Selv påstår hun å kunne se hvorvidt én dame er fra Paris eller ikke, basert på mengden sminke hun bruker.

Kolleksjonen består av neglelakker, skygger, liplinere, leppestifter, i burgunder og bruntoner. Vi tipper kolleksjonen blir en favoritt hos brunetter, men også andre som ønsker å la seg inspirerer av Carolines avslappede stil. Er du lei dine blonde lokker kan vi fortelle at brunt hår er spådd en av høsten store trender...