© Chanel

Ifølge Chanel er dette sommerens viktigste neglelakkfarge

Det ikoniske motehuset har gjennom flere år vært trendsettende når det kommer til fargen på neglene – og denne sommeren er nok ingen unntak.

Våren er ensbetydende med lengre dager, fuglekvitter og ikke minst ny vårlig neglelakk til neglene. Dersom vårmanikyren din skal legges med sesongens mest populære farge, har du god grunn å hente inspirasjon fra Chanel. Det ikoniske motehuset har nemlig år etter år vært gode til å lansere neglelakker som etter kort tid har skapt trender innenfor nyanser til neglene. I år tror Chanel på en optimistisk farge som trolig også vil bli vårens og sommerens store neglehit.

Chanel ser gult

Chanel ser frem mot lysere tider med en vårkolleksjon med sminke inspirert av det milde sollyset som omkranser villaen La Pausa, som husets grunnlegger Coco Chanel oppførte i 1920-tallets Sør-Frankrike. Det sommerlige sollyset kan ses blant annet i den sorbetgule neglelakken Riviera, hvis farge er rendyrkede vårtoner i en lakk. Med andre ord tror Chanel at sommerlakken skal være sart gul og dersom 2022 blir som de foregående år, tar det nok ikke lang tid før vi ser en del gule negler i gatebildet såvel som på diverse sosiale medier.

CHANEL hos fredrikoglouisa.no
Riviera-neglelakk
305 kr.