© Kristian Dale

Kicks åpner sin første flaggskipbutikk i Oslo

Nå kan du endelig kjøpe merker som By Terry, Laura Mercier og Frédéric Malle i butikk!

I dag åpner den svenske kosmetikkjeden KICKS dørene til sin største butikk i Oslo. Butikken får plassering på Glasmagasinet, i skinnende ny drakt. På 550 kvadratmeter fylles butikken med produkter som ikke er å få tak i andre steder.

Butikken vil samarbeide tett med makeupartisten Linda Hallberg, ha egen negl- og brynsdisk, egne makeup-studioer og behandlingsrom.

– Vår ambisjon er å skape et skjønnhetspalass der kunden får en helhetsopplevelse for alle sanser, samtidig som det digitale og fysiske møtes. I tillegg til å ha et unikt shoppingmiljø i butikken, kan vi tilby over 25 000 produkter fra 300 merker via vår praktiske og prisbelønte nettside, sier Zrinka Wergeland, Head of Marketing i KICKS.

© Kristian Dale

Siden den første åpningen i 1991 har KICKS vokst fra tre til nærmere 250 butikker i Sverige, Norge og Finland. KICKS er i dag Nordens største skjønnhetskjede gjennom sitt butikknett og sin e-handel.

Vi snakket nærmere med Zrinka om etterspørselen.

1. Hvilket merke selger best av på det norske markedet?

– Når vi ser på vårt totale sortiment, selger vi veldig bra på klassiske selektive merker som DIOR, Lancôme, Clarins, Sensai og Clinique. Ser vi på netthandel er etterspørselen litt annerledes. Her troner merker som MAC, Urban Decay, Anastasia og Smashbox. Dette er et resultat av at distribusjonen og sortimentet i butikk og på nett er ulik. På Kicks.no har vi det absolutte største utvalget med over 300 merkevarer.

2. Hvilke merker er det tydelig etterspørsel etter?

– Nisjemerker innenfor alle kategorier, men også større internasjonale merker som vi nå endelig lanserer på KICKS GlasMagasinet, mens på nettsiden ser vi en økende etterspørsel etter merker som Laura Mercier, byTerry, JoMalone, Frederic Malle og LaMer.

3. Hvorfor har butikken på GlasMagasinet fått flaggskipbutikk-tittelen?

– Fordi vi tilbyr merker som ikke finnes andre steder, som for eksempel By Terry, La Mer, JoMalone, Frederic Malle Parfums, OleHenriksen, Laura Mercier, LH Cosmetics, Blithe, Starskin og Giorgio Armani Cosmetics.