Kim Kardashians personlige makeupartist kommer til Norge

Nå kan du lære de hemmelige kontureringstriksene i en privat klasse med Mario Dedivanovic!

Mario Dedivanovic blir hyllet for sin magiske kontureringsteknikk, og er mest kjent for å ha skapt signaturlooken til Kim Kardashian, og la den ettertraktede brudesminken da hun giftet seg med Kanye West.

LES OGSÅ: Kjøp vårtrendene på salg!

I løpet av de siste årene har makeupartisten fått enormt mye oppmerksomhet. Flere kjendiser og sminkører har prøvd å kopiere hans unike evne til å fremheve de rette partiene i ansiktet med den berømte lys-og skyggeleggingsteknikken.

Flere av produktene som blir anbefalt på makeupartistens offisielle Instagram-profil blir som regel alltid utsolgt over lengre perioder, og selv om dagene hans er svært hektiske med et celebert klientell, finner han tid til å besøke Norge.

LES OGSÅ: Her er årets fineste hårtrender!

I en Instagram-post natt til i dag, røpte makeupartisten at han kom til å holde et sminkekurs i Norge, i samarbeid med luksusbutikken "Rebirth of a Princess" på Frogner.

LES OGSÅ:Her er den nye sminketeknikken alle snakker om!

Kurset blir holdt 12.mars, fra kl 14 - 17. Her vil Mario lære bort de hotteste sminketrendene akkurat nå, og dele sine hemmelige sminketriks. Kurset vil koste 5.600 kroner per person, og det er 250 ledige plasser. Etter endt kurs, vil alle deltagerne få en goodiebag og et sertifikat for fullført makeupkurs med Mario Dedivanovic, men la kameraet ligge hjemme, makeupstjernen har lagt inn forbud mot at det skal bli tatt bilder under kurset.