Kylie Jenner

Kylie Jenner med egen neglelakk

Kylie Jenners leppestifter og lipglosser har blitt store suksesser. Nå kommer den yngste Kardashian-søsteren med egen neglelakk.

Kardashian-søstrene er kjent for alle sine produkter. Kendall og Kylie har blant annet designet kolleksjoner for Top Shop og snart kommer badetøykolleksjonen deres for den britiske klesgiganten.

Har du fått med deg? Dette skal Jenny Skavlans datter hete!

Kylies lip kits har tatt hele makeup-verden med storm og settene blir utsolgt med en gang de legges ut for salg. Hvordan du får tak i et kit, ser du på Stylista.no.

Nå skal hun samarbeide med Sinful Colors om tre kolleksjoner neglelakk.

Kylie-lakk

Leppene har lenge vært Kylies varemerke, men hun er også kjent for de sinnsyke neglene-Superlange og ofte i sterke farger. Så det kommer ikke som noen overraskelse at neglelakk er det neste produktet med hennes navn på.

Sminkehemmelighet: Denne fuktighetskremen bruker Kim Kardashian

I første omgang skal de tre kolleksjonene hennes lanseres i Australia. Den første kommer rundt 1. mai. Lakkene heter Sinful Shine og utvalget vil være 16 lakker og en top coat.

Neglelakkene koster rundt 50 kroner og er selvfølgelig limited editions. Hvis du ikke skal til Australia med det første, vil sikkert noen bli tilgjengelige på ebay.

Gå ikke glipp av noen motenyheter: Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!