Lengre vipper på 4 uker

Annette har testet det nyeste vippeserumet på markedet!

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

I slutten av januar startet jeg å bruke vippeserumet Komorebi Eyelash Serum (les hva jeg har skrevet tidligere om vippeserumet her!)

Det finnes mange forskjellige type øyevippeserum på markedet, som lover lengre, fyldigere vipper. Grunnen til at jeg bestemte meg for å teste Komorebi Beauty Eyelash Serum er pga produktet inneholder naturlige, skånsomme ingredienser, produseres i Sverige og har en dokumentert effekt. Jeg har påført serumet på øvre vippekant hver kveld før jeg legger meg.

Min opplevelse av å bruke vippeserumet:

Resultatene kom veldig fort, kun et par uker etter at jeg begynte å bruke det! Jeg føler vippene har blitt sterkere og lengre, og når jeg bruker vippetang + mascara ser jeg stor forskjell fra tidligere. Jeg har ikke opplevd noen irritasjon av å bruke produktet, og det var det absolutt viktigste for meg!

I løpet av de første 10 dagene begynte jeg å se forskjell, og jeg kommer helt klart til å fortsette å bruke vippeserumet! Det er veldig enkelt å bruke, og tar kun noen sekunder.

© Foto: Annette Haga, @foxylocks

Komorebi Eyelash Serum inneholder formelen Widelash, som i kliniske studier har vist opptil tre ganger volumet av øyevippene. Serumet inneholder blant annet oliven- og jojobaolje, og kontaktlinser er ingen hindring for å bruke serumet!

Komorebi Eyelash Serum koster i utgangspunktet 499,- men akkurat nå får du kjøpt det til 299,- hos Nelly.com!