© @matejanova

Lipgloss-negler har gått viralt på TikTok

Og du kan enkelt lage dem selv. Vi gir deg neglelakken og topcoaten du trenger for å bli med på trenden.

Forrige høst var det Hailey Biebers #glazeddonutnails som gikk viralt på TikTok. Deretter tok #velvetnails over, og nå er det #lipglossnails som står for tur.

Lipgloss-negler er like skinnende som den lipglossen vi bruker på leppene, imidlertid uten å være seig og klissete. Et par vellykkede lipgloss-negler er korte, rene og velpleide, men hvis du er god med neglefilen din kan du selvfølgelig lage manikyr som hos den profesjonelle neglesalongen. Det viktigste er uansett basen, ettersom fargen du skal bruke så og si skal være gjennomsiktig og egentlig bare fremheve fargen på dine egne negler. Det er likevel få som har en naturlig lyserosa neglebase og en jevn hvit neglekant, så du kan trykt gå for en lyserosa neglelakk som er hakket mer dekkende over neglene dine.

Hemmeligheten bak lipgloss-neglene finnes imidlertid i den gelé-aktige top coaten. Legg på to lag for å skape den riktige effekten, og sørg for å velge en top coat som skinner. Det kan for eksempel være Gel-like Effect fra CND Vinulyx eller Gel Couture fra Essie.