Make up-hacksene du MÅ kunne!

Disse enkle triksene løfter sminken din til et nytt nivå.

© Costume Danmark

Uansett om du er en make-up junkie eller foretrekker en mer naturlig look, så kan noen smarte make-up hacks være vel verdt å kunne når du skal legge en fresh sminke.

Du kan komme langt på vei med gode produkter, men den viktigste forutsetningen for et godt resultat er selve påføringen. Kunsten bak en perfekt sminke er å fremheve dine aller beste trekk og få resultatet til å se «effortless» ut.

Med riktige teknikker og verktøy kan du løfte resultatet til et nytt nivå. Her har vi samlet noen av våre beste make-up hacks som vi ikke kan leve uten!

1. Ta med sminkekostene i vesken!

© Costume Danmark

Vi digger veske-vennlige produkter! Real Techniques har nylig lansert sine Dual Ended Brushes som er perfekt å ha med seg når man er på farta. Sminkekostene består av to børstehoder med et beskyttende lokk, slik at du kan ha med deg kosten i vesken.

Med disse i nærheten kan du enkelt freshe opp sminken i løpet av dagen og rette på eventuelle sminketabber fra de hektiske morgentimene.

© Costume Danmark

Produktene er fargekodet for å gjøre jobben din enklere: oransje for en feilfri base, lilla til øynene og rosa for en perfekt finish.

2. Bruk en setting-spray på sminke-svampen din

© Costume Danmark

Er du lei av at sminken sklir av etter et par timer? Dette er det beste trikset for å få sminken din til å sitte bedre!

Spray en setting-spray direkte på sminke-svampen før du påfører foundation. Her har vi brukt Miracle Complexion Sponge for å få en jevn påføring og et naturlig resultat.

3. Bruk leppestift som blush og øyenskygge

© Costume Danmark

Visste du at leppestiften kan brukes til mer enn på leppene? Påfør litt av favoritt-leppestiften din på den flate enden av Miracle Complexion Sponge og press svampen lett over kinnene. Dette gir ansiktet en frisk og naturlig farge.

Du kan også bruke leppestiften som en øyenskygge. Legg ønsket farge på den spisse delen av svampen, press fargen forsiktig på øyelokket og blend ut harde overganger lett med en finger.

4. Bruk en større børste til å påføre øyenskyggen

© Costume Danmark

Hvis du har dårlig tid, men likevel ønsker at øynene skal stå i fokus, så kan du legge øyenskyggen med en større sminkebørste.

Her har vi brukt Light Layer Blush Brush som har et stort børstehode. Dypp børsten i en fin base-farge, knip hårene sammen og legg 1-2 lette strøk over øyelokket. Det store børstehodet legger fargen raskt over hele lokket og gir en naturlig dybde uten at det blir for mye.

5. Lag trendy ombré-negler med en svamp

© Costume Danmark

Fargerike negler er i vinden som aldri før! Med Miracle Complexion Sponge kan du lage trendy ombré-negler helt på egenhånd.

Start med å legge en basefarge over hele neglen. Etter at dette har tørket legger du et strøk av fargen du ønsker å gradere med på den flate delen av svampen. Press så forsiktig fargen over neglen. Her kan du gjerne legge flere farger om du ønsker mer fargespill. Avslutt med en klar topplakk.

6. Få øynene til å poppe!

© Costume Danmark