Makeup tutorial: Costume Awards

Annette Haga viser steg for steg hvordan hun sminket seg til Costume Awards!

1 / 10

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Denne uken ble Costume Awards 2017 arrangert, og jeg valgte å gå for en ferskenfarget kjole, nude pumps, en gullfarget clutch og oransje/røde highlights i håret.

For å sette prikken over i-en valgte jeg å gå for en makeup-look med fokus på glød og bronzer, samt en dus smokey eye med cat eye-liner. Dette er en look jeg føler meg veldig fin og komfortabel i, og som jeg gjerne går med på fest. Alle produktene jeg brukte er fra bareMinerals - og da mener jeg absolutt alle: fra primer til pudder! Jeg fikk nylig tilsendt deres bestselgende klassikere (som jeg allerede var kjent med og glad i), samt noen helt fantastiske nyheter.

Les videre for å se hvordan jeg sminket meg til kvelden!

2 / 10

Steg 1: Jeg startet med å påføre primeren "Prime Time" over hele ansiktet, noe som legger grunnlaget for et jevnt resultat. Primeren glatter ut huden og motvirker tørre partier og porer i ansiktet!

3 / 10

Steg 2: Jeg brukte deretter fingrene til å påføre Complexion Rescue (tinted hydrating gel cream) over hele ansiktet. Kremen er som en blanding av farget fuktighetskrem, BB cream og CC cream i ett! Den gjør huden jevn og gir massevis med fukt og glød. Jeg bruker fargen Bamboo 5.5

Steg 3: For å skjule mørke ringer under øynene brukte jeg bareSkin serum concealer, og "dyttet" den inn i huden med en flat kost. Etterpå gikk jeg over med et matt pudder for å få concealeren til å sitte godt. Dette gjør jeg totalt to ganger, én gang nå + til helt til slutt.

4 / 10

Steg 3: På fest vil jeg ha ekstra dekkevne, slik at jeg føler at sminken ser fresh ut hele kvelden. Jeg gikk derfor over med "bareSkin Pure Brightening Serum Foundation" der jeg følte at jeg trengte litt ekstra. Konsistensen på denne foundationen er helt fantastisk, jeg elsker den!! Her har jeg brukt fargenummer 8, Bare Beige.

For å få en mer solkysset glød i ansiktet brukte jeg "bareSkin Sheer Sun Serum Bronzer" på kinnbena, langs kjeven og i pannen. Den har en flytende konsistens, og jeg har mange ganger tidligere blandet noen dråper av denne sammen med foundation (dersom fargen er for lys). Et produkt jeg absolutt elsker, ettersom den kan brukes til mer enn å kun konturere.

5 / 10

Steg 4: Så er det fokus på øynene! Jeg har allerede rammet inn brynene mine, og brukte skyggen "Opulence" i paletten "The Good Life" under brynsbenet. Den har litt shimmer i seg som jeg synes gir en fin effekt! Deretter la jeg en enkel smokey eye med paletten "The Epiphany" om inneholder to nydelige skygger i beige og brunt.

Steg 5: For å ramme inn øynene mine brukte jeg "Long-Wearing Lasting Line", og denne er jeg blitt så glad i! Den kan brukes både på vippelinjen og våtlinjen, og holder hele kvelden.

Steg 6: Jeg brukte en vippetang til å bøye vippene før jeg begynte med mascaraen "Lash Domination". Denne gir både volum og lengde, og jeg som vanligvis eeeelsker løsvipper til fest følte at denne gjorde jobben!

6 / 10

Steg 7: Tid for mer farge og glød! Jeg brukte en børste til å påføre "Invisible Bronze Tan" på samme områder som jeg tidligere la bronzeren i serum-konistens (kinnben/hake/panne). For å få litt ekstra farge tok jeg også på litt rouge i fargen "The One" (den er såå fin!)

7 / 10

Steg 9: Highlight er prikken over i-en, og jeg sveiper lett over kinnbenet, på neseryggen og amorbuen. "Invisible Glow" heter den jeg brukte, og den ble umiddelbart en ny favoritt!

8 / 10

Steg 11: bareMinerals sitt utvalg av lipliners, matte leppestifter, glosser og leppestifter (både matte og fuktighetsgivende) er til å dø for! Jeg har så mange favoritter at det nesten er umulig å velge. Med meg i vesken på Costume Awards hadde jeg "Sexpot", "Friendship (Matte Liquid Liner)" og glossen "Tantalize". Liplineren heter Gen Nude - On Point.

9 / 10

Steg 12: Så... til det absolutt siste punktet! Og kanskje noe av det viktigste: et "setting powder". bareMinerals har et produkt som heter Translucent Powder Duo, som inneholder ett matt og ett glow-pudder. Denne gangen brukte jeg kun det matte, ettersom jeg allerede hadde en del highlight og glød - men produktet er genialt! Det samme er børsten, som gjør det enklere å kontrollere at du legger riktig pudder på rett sted :)

10 / 10

Resultat: Jeg har vært glad i bareMinerals sine produkter sine jeg testet dem for første gang, men nå har jeg fått øynene opp for enda flere produkter som jeg digger! Selv om alle produktene var fra samme merke følte jeg ikke at jeg manglet noe...

Om du aldri har prøvd en bareSkin-foundation, så kan jeg absolutt anbefale det (og aller helst kombinert med bronzeren!). bareMinerals sine "Matte Liquid Lipcolor" er de beste jeg har prøvd innen denne sjangeren, med fantastiske farger som holder lenge - men som også sørger for at leppene ikke tørker ut. Jeg fikk mange komplimenter for sminken min denne kvelden, og jeg følte meg veldig fin!