Dette er ekspertenes beste øyenbrynstriks

Dette er ekspertenes beste øyenbrynstriks

Alle ønsker fyldige og definerte øyenbryn. Derfor har vi snakket med eksperter om produkter og teknikker som gir perfekte øyenbryn!

Dette er ekspertenes beste øyenbrynstriks
© imgarcade.com

Formen

Det første som er viktig å gjøre rett når det kommer til øyenbryn er å forme de fint. Det kan du gjøre ved å for eksempel nappe eller vokse brynene. Hvilken tykkelse du vil ha på brynene er helt opp til deg selv, og du må finne ut hva du syns passer best i ditt ansikt. Bildet over demonstrerer hvordan øyenbrynet skal formes.
A: Her skal brynet starte. Rett over den innerste kroken i øyet, og rett opp fra den bredeste delen av nesen.

B: Dette er det høyeste punktet på brynet. Da kan du måle på skrått fra den bredeste delen av nesen, og ca. rett gjennom pupillen i øyet.

C: Her skal brynet stoppe. Igjen måler du fra den bredeste delen av nesen, litt utenfor den ytterste delen av øyet.

Desi Perkins viser deg hvordan du kan tegne på øyenbrynene dine:

Som sagt er det forskjellig fra person til person hvor tjukke man vil ha brynene, men denne teknikken er veldig fin.

Som du ser legger hun på produkter som gjør at hele brynet får en jevn farge. Da kan det være at enkelte partier av brynet har mindre hår, så de partiene trenger litt mer farge en ellers.

Helt fremst på brynet legger hun produktene litt svakere for å få det til å se mest mulig naturlig ut, ettersom at man vanligvis har litt mindre hår helt foran på brynet.

Hun avslutter med en øyenbrynsgele som holder hårene på plass, og passer på at brynene ikke står til alle kanter i løpet av dagen.

Når det kommer til produktene du skal bruke, så er det veldig mye å velge i. Det aller viktigste er at du finner den fargen som passer best til din hudtone og hårfarge for å få et så naturlig og fint resultat som mulig. Kanskje du finner ditt favoritt produkt her?

Dette er ekspertenes beste øyenbrynstriks

Dette er et av produktene som Desi Perkins bruker i videoen, og det har blitt et veldig populært produkt blant mange. Denne øyenbrynsfargen er best å påføre med en skråkost som dette for å oppnå best resultat.

Dipbrow pomade fra Anastasia Beverly Hills, før 245 kr, nå 196 kr.

Et annet alternativ kan være å bruke et øyenbrynspudder som dette. Den gir et naturlig og fint resultat, og er best å påføre med en liten, skrå børste.

Øyenbrynspudder fra Bobbi Brown, 425 kr.

Dette produktet er utstyrt med en børste som er ligner en maskarabørste. Pass på å ikke påføre for mye av den fargede geleen med en gang, for da kan det bli litt voldsomt. Børsten hjelper til med å legge hårene på plass, og med dette produktet trenger du ikke være redd for at brynene skal bli bustete utover dagen.

Øyenbrynsgelé fra MAC, 150 kr.

Bruker du pudder, blyant eller lignende kan det være smart å avslutte med en blank øyenbrynsgelé som denne for at hårene skal sitte på plass.

Øyenbrynsgelé fra MAC, 150 kr.

Det kan være en utfordring å få til å tegne på de perfekte brynene første gangen, men øvelse gjør mester, og det gjelder å finne det produktet og den fargen du liker best.