Mine beauty-favoritter: Carolin Boström

- Til tross for at vi bor i et mørkt land, er det viktig å smøre seg inn med solfaktor utover høsten, tipser skjønnhetseksperten.

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sine antrekks- eller skjønnhetsrutiner. Denne uken slår vi av en prat med Carolin Boström, som jobber med skjønnhet i PR-byrået Presskontakterna i Oslo.

Carolin jobber med merker som e.l.f, Exuviance og Sunspa, og deler sine favoritter!

  • Når det er sol er det utrolig viktig for meg å ha gode hudpleierutiner, samt bruke solfaktor. Min favoritt er Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 med høy UVA/UVB-beskyttelse. Jeg bruker veldig lite sminke under solmånedene, men bruker daglig Helena Rubinstein Magic Concealer, e.l.f. Cosmetics Studio Blush i fargen Mauve samt Beautifully Bare leppestift i fargen Touch of Pink.

Har du et hemmelig beautytips du vil dele?

  • Av og til bruker jeg leppestilft som kremskygge på øyelokket. Trenger jeg ekstra fukt eller berolige huden, bruker jeg oljer. Noe som er viktig både på sommeren og resten av året, er å bruke håndkrem med solfaktor.

Så du denne: Derfor skal du kjenne til 3-sekundersregelen

Har du noen tips til hvordan man tar vare på brunfargen etter ferien?

  • Dagene blir kortere og kaldere, og huden blir gradvis tørrere ettersom den mister fuktighet. For å beholde brunfargen i september bør man følge tre steg:

  • Exfoliere og skrubbe kroppen, da en god blodsirkulasjon gir grunnlaget for en jevn hudtone og en fin brunfarge. Exuviance har to favoritter som gjør jobben for deg; Bionic Body Polishingog Retexturising Treatment.

  • Smør inn kroppen med gode kremer og oljer hver gang du har dusjet for å holde på fuktigheten i huden. Til tross for at vi bor i et mørkt land, er det viktig å smøre seg inn med solfaktor utover høsten, for å minske risikoen for hudkreft.
  • Oppretthold brunfargen ved hjelp av brun-uten-sol. Personlig synes jeg Chocolate fra Sunspa gir en fin og jevn farge.

Hvordan beskytter man håret fra solen under sommermånedene og utover høsten?

  • Shampoo, balsam og innpakninger som inneholder UV-beskyttelse gir håret ekstra omsorg i solen. Jeg velger å beskytte håret mitt med Gold Lust Nourishing Hair Oil og Après Beach Wave and Shine Spray från Oribe – helt magiske produkter med UV-beskyttelse. Ellers bruker jeg en hatt fra Borsalino.