© Anna Stokland

Mote- og skjønnhetsappene du må ha!

Vi har funnet frem åtte forskjellige mote- og skjønnhetsapps som du burde teste ut! Med disse appene kan du gjøre alt fra å lage kollasjer, få tips fra andre og dele din inspirasjon med mennesker rundt om i hele verden.

Teknologien har utviklet seg så mye at i dag kan vi faktisk finne ut hvordan vi vil sminke oss, kle oss, hvor vi skal bestille timer hos frisøren og så mye mer ved hjelpen av en funksjon på telefonen. Sammen med tusenvis av andre mennesker kan du laste ned disse appene, dele inspirasjon og få inspirasjon av andre. Det er jo ikke noe annet enn genialt!

1.The hunt

Du vet den følelsen du får når du ser noen legge ut et dødskult outfit-bilde, men så greier du ikke finne ut hva hun har på seg? Vel, den tiden er over etter du har lastet ned denne appen. På The Hunt hjelper man hverandre til å finne det siste innen trender og kule klær. Du kan også få inspirasjon til hvordan du kan sette sammen et antrekk, eller idéer til hva du kan kombinere med for eksempel et enkelt tilbehør eller en lysegul topp.

2.**Polyvore**

Med Polyvore kan du lage kollasjer og sette sammen antrekk. Enten om det er for inspirasjon, eller for å faktisk finne ut hva du vil ha på deg, eller hva du vil kjøpe. Her kan du også få inspirasjon av andre som bruker appen, og de kan følge deg tilbake.

3. FAD - The Ultimate Fashion Dictionary

Med denne moteordboken kan du slå opp så og si hvilket som helst moterelaterte ord om du er usikker, og du får forklaringen. Blant de 1.400 ordene ordboken inneholder kan du finne ord som omhandler alt fra merker til butikker og stoff.

4. Pose

Med Pose kan du følge dine stilikoner og favorittkjendiser og se hva de kler seg i til daglig. Du kan også dele dine egne bilder av dine favorittantrekk, og tagge bildene slik at andre ser hva du har på deg.

5. Stylebook

Med Stylebook kan du importere de klærne du faktisk har i skapet, og sette sammen magasin-lignende outfits, planlegge hva du skal ha på deg, lage pakkelister og mye mer! Så i stedet for å ta på deg klær for å finne ut om et outfit er fint, kan du rett og slett bare sette det sammen med denne appen.

6. Beautylish

Beautylish kan nesten beskrives som Instagram for jenter som elsker sminke og skjønnhet. Eneste forskjellen er at her er det også en nettbutikk, sminkevideoer, anmeldelser av produkter og redaksjonelt innhold.

7. Makeupsocial

Makeupsocial kan minne om Beautylish-appen, og er en app hvor du kan dele idèer og tips med venner og ukjente. Her kan du chatte med andre for å få hjelp til å finne riktige produkter og tips, og lagre produkter til "sminkehyllen" din. Denne er verdt å sjekke ut!

8. ShopStyle

Med ShopStyle har du tilgang på har du tilgang på drøssevis med nettbutikker og merker, og alt er samlet på et sted. Hvis du finner noe du liker kan du like den, også gir appen beskjed når den for eksempel kommer på salg. Genialt!