Nå har Zoeva cosmetics kommet til Norge

Sminkemerket som er kjent for sine fantastiske koster er endelig på det norske markedet!

Du har sikkert hørt navnet hennes før, Zoe Boikou. Hun er kvinnen som har skapt sminkekostene makeupartistene elsker å bruke og anbefaler på Youtube. På tirsdag besøkte hun Oslo i forbindelse med lanseringen av sitt sminkemerke, Zoeva.

Eventyret startet på eBay

Zoe Boikou startet for åtte år siden med å lage egne koster, som hun solgte eBay. Hun følte at det var et behov for godt verktøy, og før hun visste ordet av det, var etterspørselen så høy at hun valgte å utvidet sminkekolleksjonen med øyenskyggepaletter og leppestifter. Forpakningen var inspirert av sjokoladeesker, og prisene overkommelige.

Fått det med deg? 3 makeuptrender som er på vei ut!

PR-ansvarlig Barbra Boikou, og søster og makeupgründer Zoe Boikou til høyre.

Makeuptrender

Zoe forteller at leppene er i fokus denne sesongen. Matte leppestifter med oransj- og bruntoner fra 80-tallet er på det hotteste. På øyelokkene oppfordrer hun alle å bruke glitrende og metalliske farger.

3 kjappe med Zoe:

1. Hvilket produkt fra egen linje kunne du ikke klart deg uten?

– Personlig elsker jeg den grafiske, matte eyelineren i sort. Den har jeg med meg over alt, og den alene gjør mye av jobben.

2. Hvilke tre koster vil du si er de viktigste fra sminkekolleksjonen din?

– Kost nummer 104 som er til foundation, 227 som er perfekt til å jevne ut øyenskygger og 129 som passer utmerket til å legge highlighter nå som strobing er i vinden.

3. Hva kan vi forvente oss til neste år?

– Jeg kan røpe at jeg er i gang med å produsere øyenbrynsprodukter, men siden jeg vil at de skal ha den perfekte konsistensen, har det tatt litt lenger tid enn planlagt.

Cocoa Blend Palett er bestselgerpaletten, og koster ikke mer enn 225 kr i butikk.

Douglas er den første butikken til å ta inn Zoeava i Skandinavia, og selger full sortiment.

Sminketips: Denne teknikken sverger Bella Hadid til!