Costume traff Beyoncé sin manikyrist

– Nailart er ut!

Vi traff Beyoncés personlige manikyrist da hun besøkte Oslo!

I USA blir din status som frisør, makeupartist eller manikyrist formet etter hvilke kjendiser du jobber med. Har du kjendiser som Beyoncé som klient, blir du til en kjendis selv, som manikyristen Sara Bland Barbuto som har kontrakt med dronningen av musikk.

Nylig besøkte Sara Oslo i forbindelse med lanseringen av sminkemerket Smith's & Cult. I tillegg til å være Beyoncés favoritt manikyrist, er hun også som ambassadør for luksusmerket Smith's & Cult.

– Beyoncé er så jordnær, og en av de søteste kundene jeg har, forteller Sarah Bland-Barbuto mens hun gir Costumes skjønnhetsansvarlig Silvany en litt nedtonet manikyr, med en bronsegylden lakk som ble utsolgt etter at Queen B brukte den.

– Hun er ganske low maintenance, og lar meg legge det jeg tenker er best for hennes utgangspunkt. Hun bryr seg ikke så mye om nailart, og foretrekker at jeg filer neglene i en mandelfasong om de er lange, forklarer Sarah som selv mener trenden nailart er på vei ut - mens hun sukker litt oppgitt.

– Det er heldigvis i ferd med å bli slutt med Hello Kitty på neglene, og det som er igjen er mer colorblocking og små delikate detaljer, forteller Sarah, som selv ikke er spesielt begeistret for nailkunst. I likhet med Europa, er den naturlige trenden like populær i USA. Beyoncé ble Sarahs kunde da de traff hverandre gjennom Kelly Rowland som gikk til Sarah for å få neglene sine fikset.

Beyoncé elsker fargene kalt «Dark Like Me», «Lovers Creek» og den syttitalls inspirerte lakken «1972» i fargen «Rosegold» som ble utsolgt etter at det ble kjent at popsangerinnen brukte den.