Nars hos Kicks i Norge på Steen&Strøm
© @narscosmetics

NARS endelig til Norge

Vært på utkikk etter kultproduktet «Orgasm» ?

Selv om du ikke er en sminkeentusiast, har du garantert hørt om «Orgasm»-rougen fra NARS som er blitt elsket og lovprist av de største beautybloggerne i verden. Bestselgerproduktet har nærmest fått kultstatus etter at den ble lansert i 1999, og når det selges to pakker i minuttet i USA alene ser det ut til at mange forbrukere er helt enig i denne beskrivelsen.

Endelig kan vi glede med at produktene kommer til Norge!

Nars orgasm rouge

Nars orgasm rouge

© Nars Cosmetics

Merket ble startet av François Nars i 1994 som et kreativt eksperiment. Han lanserte tolv leppestifter på Barneys i New York, navngitt etter filmer han elsket - som Shanghai Express, Jungle Red and Heat Wave, og solgte ut varene på et blunk.

Nå har han en bred kolleksjon av sminkeprodukter som selges hos blant andre Sephora og en rekke luksuriøse nettbutikker. Merket er kjent for å by på et bredt spekter av farger til alle hudtoner. Etter at kontureringsteknikken tok skjønnhetsindustrien med storm, ble concealeren på stift straks en favoritt hos sminkeguruer verden over. Den høypigmenterte fargen og tette konsistensen sørger for at du får akkurat nok dekk, samtidig som den virker lysreflekterende.

Sminketips: Dette er triksene Kim Ks makeupartist sverger til!

Nars concealer

NARS concealer

Ved siden av å lansere produkter som markedet etterspør, jobber Francois som makeupartist under motevisninger, skyter sine egne kampanjebilder og børster sminkekoster over ansiktet på supermodeller og verdensstjerner.

Den ikoniske sminkøren sitt merke inneholder alt fra øyeskyggepaletter, sminkekoster og foundationer. Han er kjent for sterke farger og et lekent uttrykk – noe som kolleksjonen også gjenspeiler.

NARS lanseres på Kicks.no 14.september og på Kicks Steen&Strøm 28.september.