© Anna Stokland

Nytt TikTok-filter hjelper deg til å få perfekte øyenbryn

Flere enn ti millioner har allerede prøvd ut filteret som mange sier skal hjelpe med å optimere brynene.

Mange vil gjerne lære å forme brynene selv, men er usikre på hvordan man skal begynne. Det kan nemlig føles ut som ren vitenskap når pinsetten skal hentes frem eller når du vil tegne dem opp med en brynpenn.

Dersom du er blant de som er usikker på hva den ideelle formen på brynene dine er, vil TikToks seneste skjønnhetstrend kanskje være løsningen. Det er et nytt filter som er laget til å vise hvordan formen på brynene dine burde være - og som på kort tid har blitt utrolig populært fordi det rent faktisk gir flottere bryn.

Browfilter

Dersom du søker du på hashtaggen #browfilter, kommer det mer enn 10 millioner søkninger frem. Brukerne på TikTok har nemlig blitt fan av filteret laget av TikTok-brukeren Grace M Choi - og under kan du se henne bruke filteret som nå har blitt en viral bryn-hit.

Filtret scanner ansiktet og lager deretter en mal for det som skal være den perfekte ratioen for brynene og ansiktet ditt. Det vil si at den viser hvor brynene skal starte og slutte og hvor høy buen skal være – noe som alt i alt skal gi mer symmetriske bryn.

Den måten folk bruker filteret på, er ved å tegne tre prikker etter diagrammet: en på starten av brynet, en ved det høyeste punktet på brynets bue og en hvor brynene skal slutte. Deretter fylles brynet ut med farge fra en brynpenn eller en liner.

Etter dette, vil det være en god ide å avslutte med en gjennomsiktig bryn-gele, som du grer gjennom brynene med oppadgående strøk. Det gir lengre holdbarhet og sikrer, at fargen ser mer organisk ut i brynene. Et god tips er også å sette telefonen på et stabilt underlag før du scanner - slik at du ikke må holde telefonen i hånden og kan dermed være sikker på at en skjelvende hånd ikke ødelegger symmetrien.