Oslo Runway: Dette blir høstens fineste skjønnhetstrender
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Oslo Runway: Dette er skjønnhetstrendene du skal følge i høst

Få en sniktitt på hvilke sminketrender vi kan vente oss!

Den norske moteuken er med på å sette en ramme på hvilke trender vi kan vente oss den kommende sesongen, og bortsett fra mote er vi alltid spente på hvilke sminkelooks designerne presenterer. Vi har tatt en prat med Sissel Fylling som er teamleder for alle makeupartister som jobber under Oslo Runway.

© Mari Torvanger Knap

– Til høsten kommer vi til å se mørke og matte lepper, vendt mot bærtoner i kalde nyanser, forteller Sissel.

– Vi kommer også til å se det rene, nakne uttrykket som aldri vil gå av moten. Det samme med metall, glitter, buskete bryn og glødende hud.

© Mari Torvanger Knap

Sort, egdy og sexy liner var sminkevalget for fler av designerne, med en myk kant som var dust utover øyeområdet.

– Til denne looken passer kremfoundationen Cushion fra L´Oréal, som er lett og fuktig, samtidig som den beveger seg lett uten at det blir skjoldete og er helt fantastisk for alle aldre, forteller Sissel.

© Mari Torvanger Knap

Looken vi likte best:

Vi elsker hvordan den jevne og naturlige huden står til de metalliske fargene som er lagt på øyenlokket, med en farge som får frem øyenfargen. Det er også fint å legge litt av det metalliske på huden, for å skape en highlight-effekt.

– Til høsten skal man glemme alle teknikker, å heller lære å bruke hendene og være mer i kontakt med huden for å få den naturlige, uavanserte looken, avslutter Sissel.