Cara Delevingne
© Wenn.com

Øyenbryn: De fleste gjør denne feilen

Vi har snakket med mannen bak Instagrams mest populære bryn-profil, og han forklarer hvilken feil flertallet begår i jakten på perfekte øyenbryn!

Vil du sikre seg vakre, velformede bryn, er det aller beste å ta turen innom en brynsekspert. Spesialistene vet nemlig å både forme og farge brynene på en måte som er vanskelig å få til på egen hånd. Vi har tatt en prat med en av de mest populære brynsekspertene i Danmark, Kenny Anker fra Kenny Anker Brows. Han viser oss også hvordan man pleier brynene, og forklarer feilen mange begår - noe som fører til maskuline, grove bryn.

Dette vippeserumet går vi god for!

HVORDAN TAR MAN BEST VARE PÅ ØYENBRYNENE?

M2 Beautés Eyezone conditioning care complex er mitt hemmelige øyenbrynsvåpen! Det inneholder vitamin B5, hydrolysert kollagen og soyaprotein, som bidrar til å styrke øyenbrynhårets struktur, forbedrer fleksibiliteten og gir generelt et mer glansfullt og sunt uttrykk - også kommer den med en praktisk påføringsbørste. Dessuten synes jeg den gjør øyenbrynsfargen mer holdbar, om man bruker den hver morgen og kveld.

HVA ER DEN STØRSTE FEILEN DE FLESTE BEGÅR?

– En stor feil som mange gjør med brynene sine, er å klippe dem i riktig form. Dette er en quick-fix som kun gir et midlertidig resultat, og som på lengre sikt vil gi deg en grovere, stivere og tykkere hårstruktur. For mange kvinner betyr dette et langt mer maskulint resultat - noe som sjeldent er spesielt attraktivt!

HAR DU NOEN TIPS FOR Å HOLDE BRYNENE PÅ PLASS HELE DAGEN?

– Når jeg vet at jeg skal være på farten en hel dag, er det ingenting som slår Clear brow gel fra Anastasia Beverly Hills. Brynene sitter på plass uten å se rotete eller viltre ut - selv etter en 12-timers arbeidsdag.

HVILKE BRYNSTRENDER TROR DU KOMMER TIL Å DOMINERE FREMOVER?

– Skjønnhetsindustrien har begynt å gå i en positiv retning når vi snakker om øyenbryn. Det er større aksept for at ikke alle ønsker brynene til Kim Kardashian eller Cara Delevingne, men at vi i stedet ønsker våre egne, personlige øyenbryn som passer perfekt til ansiktet vårt. Dette er en sak jeg har vært en forkjemper for siden jeg begynte å interessere meg for bryn, og det gleder meg å se at vi endelig er på rett vei.

Farget hår? Dette redder hårfargen fra å falme!