Atelier Cologne, Chloe, Jo Malone

Populære parfymer: Ja, vi elsker disse parfymene

Ny sesong og ny parfyme! Vi elsker gode parfymer og dette er duftene vi vil spraye oss med denne våren!

Kine B. Hartz, sjefredaktør: Feminine designerdråper

– Jeg elsker den nye duften til Louis Vuitton - den er faktisk helt magisk. Får ikke nok! Den er så frisk og feminin. Duften av mandarin blandet med jasmin og solbærnoter er et lite mesterstykke. Flankongen er ikonisk, vakker og gir den deilige luksusfølelsen du er ute etter på baderomshyllen din.

Louis Vuitton Le Jour Se Léve, 2 000 kr.

Vet du hvordan du velger riktig parfyme? Les mer HER!

Randi Helene Svendsen, moteredaktør: Beroligende sommerduft

– Vanilje skal være den mest beroligende duften, faktisk skal den ha en mer avslappende effekt enn lavendel. Kanskje er det derfor jeg alltid ender opp med vaniljebaserte parfymer. Jeg har flere favoritter, men nå mot sommeren vil jeg bruke Morn to Dusk fra Eau d´Italie. Den er varm, søt og ikke for dominerende.

Morn to Dusk Eau D' Italy, 1 250 kr.

Helene Polmar, redaksjonssjef: Nytt merke i Norge

– Jeg varierer stort sett mellom ulike vaniljedufter, og nå kan jeg ikke få nok av Vanille Insensée Cologne Absolue fra Atelier Cologne. Den er varm, søt og myk. Helt fantastisk!

Atelier Cologne ADGH Absolu EDP, 550 kr.

Fikk du med deg denne?Duftmerket Atelier Cologne lanserer i Norge!

Jeanette Rubach, Art Director: Romantisk klassiker

– Jeg elsker eksotiske og feminine dufter, men bytter ofte etter hva slags humør jeg er i. Nå bruker jeg Love Story fra Chloé. Dette er en feminin og blomstrete duft så den blir mest brukt om våren og sommeren, men jeg synes allikevel den passer til alle sesonger.

Chloé Love Story Edt, 750 kr.

Sonia Uppal, nettansvarlig: Uimotståelig duo

– Jeg elsker layering-konseptet til det britiske nisjemerket Jo Malone, hvor du nærmest kan skape din helt personlige drømmeduft. Min favorittkombo minner om sol, palmer og eksotiske strøk, og består av en krydret base i bunn, og en varm og fruktig vaniljebasert cologne på topp. Uimotståelig duo!

Jo Malone Dark Amber Ginger Lily, 950 kr. Jo MaloneWood Sage & Sea Salt Cologne, 560 kr.

Silvany Bricen, skjønnhetsansvarlig: Eksklusive dråper

– Linda Pilkington startet sin karriere som lysmaker for Chanel, og da hun brukte sitt talent på egne dufter ble resultatet Ormond Jayne. Et av mine absolutt favorittmerker når det kommer til duft. Hennes nyeste duft er så varmt krydret av det er noe maskulint over den, men appelsinblomst-notene sammen med jasmin og patchouli gjør den feminin nok til at jeg er solgt.

Ormonde JayneAmbre Royal Eau de Parfum, 2100 kr.

Fått med deg? Derfor trenger huden din Vitamin C

Anette Von Osten, motejournalist: Honning og fersken er helt sjef

– Jeg er svak for friske dufter, og den nye duften "The Scent" fra Hugo Boss har toppnoter av fersken som jeg elsker. Dette er den perfekte vårduften, som bare blir bedre og bedre jo lenger den sitter på.

Boss The Scent, kr 735

Vi har testet den store skjønnhetstrenden K-Beauty!