Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Neglelak med glimmer © Anna stokland

Så dramatisk er høstens mest populære neglelakkfarger

Det er på tide å si farvel til de fine pastellfargene, for denne sesongen peker tendensene mot drama. Du kan derfor med uten problemer finne den iøyefallende fargen frem igjen.

Akkurat som en ny sesong gjenspeiles i valg av klær i garderoben vår, kan den også sees på skjønnhetshyllens utvalg av neglelakk. En ny neglelakk er også en enkel og relativt rimelig måte å krydre høstlooken på, og i år er det helt nye farger på paletten.

Du kan helt klart legge vekk noen av sommerens søte farger til fordel for langt mer dramatiske nyanser. Dyprøde nyanser og sterke juveltoner i blanke metaller er kommet på banen. Det kan komme som en overraskelse at tendensene tilsier at vi skal male neglene våre i farger som mørkegrønn, blå og burgunder, men det er likevel trenden i høst. De iøynefallende fargene vil definitivt gi resten av utseendet ditt et elegant look.

grøn-

Dyp flaskegrønn

I fjor begynte grønt å okkupere moteverdenen, og i år har den optimistiske fargen funnet veien til neglene våre. På våren var det neongrønt, men den lyse fargen har blitt overtatt av en flaskegrønn juvelfarge. Den flaskegrønne fargen er nesten å finne i alle nye neglelakk-kolleksjoner, og den er derfor en sikker vinner i høst.

NAILS INC hos Boozt.com
nailpure i forest green
199 kr.

3348901325738

Mørkeblå

Sesongens mørkeblå farge vil trolig få en blandet mottakelse, da noen er helt med på den blå bølgen, mens andre vil synes den er litt for støyende. Men likevel ser det ut til å være en populær farge i år, og du velger om neglene skal males i midnattblått eller i petroleumsblått som denne fra Dior.

DIOR hos Vita.no
Vernis couture colour i now
265 kr.

opi

Burgunder

Den dype burgunderfargen vil både være en hit på leppene våre, men også på neglene, der fargen kan blandes med glitterpartikler. Hvis du ikke liker glitter, er fargen også en hit i form av en blank og skinnende lakk.

OPI hos Kicks.no
Infinite shine 2 i complimentary wine
299 kr.

essie

Sølvglitter

Hvis du tar en titt på Instagram, blir bilder av "nail art" postet og delt som aldri før. Den kreative neglekunsten var også en del av de internasjonale moteukene, der spesielt negler med pålimt similisteiner var et utseende som flere designere viste under moteukene AW20. For eksempel hadde alle modellene hos Simone Rocha den sølvglitrende similisteiner satt på neglene. Dette utseendet kan enkelt kopieres med løs similist og gjennomsiktig lakk å feste med. Men skulle det være enda enklere, kan du i stedet lakke neglene med en skimrende neglelakk med store sølvpartikler i. Påfør bare noen få lag slik at løsglitteren sitter bedre fast.

ESSIE hos Lyko.no
Nail polish luxe effects i set in stone
135 kr.