© anna stokland

Så enkelt blir du kvitt mørke ringer under øynene

Huden under øynene er tynnere enn i resten av ansiktet - og det er derfor ikke nødvendigvis den samme concealeren du skal bruke under øynene når de mørke ringene skal minskes.

Huden under øynene er tynnere enn i resten av ansiktet - og det er derfor ikke nødvendigvis den samme concealeren du skal bruke under øynene når de mørke ringene skal minskes. Vi har testet og funnet frem til de concealerne som vinner både når det gjelder tekstur, dekkevne og holdbarhet, så det hvert fall ikke er øynene som vil avsløre at du ikke har sovet nok.

Derfor får du mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene kan skyldes flere ting: Genetikk, for lite søvn, dehydrering eller mørk pigmentering fra solskader. I tillegg kan mange oppleve å få hovne øyne på grunn av væskeansamling, som gir uheldige skygger. Med alderen blir huden under øynene enda tynnere, noe som får de mørke blodkarene under øynene til å stå mere frem. Sørg for å drikke nok vann i løpet av dagen og styrk huden rundt øynene med en god øyenkrem. Se etter en øyenkrem som inneholder retinol, som både glatter ut og og gjør huden tykkere.

Vi har samlet de 3 beste concealere til under øynene her.

RMS BEAUTY UNCOVERUP CONCEALER:
Concealeren fra RMS Beauty smelter nærmest inn i huden. Den inneholder flere næringsgivende oljer som sikrer at huden under øynene blir fuktet. Og med en lett til medium dekkeevne gir den et så naturlig og pent resultat at man nesten fristes til å bruke den i hele ansiktet.

NARS SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER:
Hvis du er på utkikk etter etter en concealer som dekker alt er denne svaret; En concealer med høy dekkevne fra NARS. Et unikt pudder med en sammenvevd struktur som er laget for å legge seg flatt og holde sammen.

SMASHBOX BECCA UNDER EYE BRIGHTENING CORRECTOR:
Da makeup-brandet Becca ble nedlagt i 2021 var Smashbox heldigvis raskt ute med å sikre seg at kultproduktet Under eye brightening corrector ikke ble tapt for alltid. Concealeren, eller correctoren som den heter, både lysner, korrigerer og fukter trette øyenområder imens blå toner i huden nøytraliseres. En klar vinner hos allverdens beauty-fanatikere.