© L’Oréal

Så enkelt kan du få sterkere og fyldigere vipper

Du pleier både huden, neglene og håret, men glemmer du vippene? Dette er tingene som sliter på vippene dine – og trikset du bør kunne for å gjøre dem sterkere.

Noen ganger er lekre vipper det eneste du trenger for å føle deg fresh. Dessverre er vi ikke alle født med fyldige vipper fra naturens side, men heldigvis kan du trylle fram drømmevippene ved hjelp av et vippeserum.

Du kan selvfølgelig sette på kunstige vippeextensions for å få vippene du ønsker deg, men disse kan ende opp med å knekke dine egne vipper, og mange ender dessverre opp med å ødelegge vippene sine. Et vippeserum er derfor et bra alternativ hvis du ønsker både sterkere og fyldigere vipper.

5 grunner til at vippene dine trenger ekstra pleie

 • Du gnir deg for mye i øynene med hendene
  • Du fjerner sminken din for hardt
  • Du sover med mascara
  • Du har brukt falske vipper
  • Du bøyer vippene etter at du har tatt på mascara

Prøv vippeserum

Hvis du er skyldig i noen av punktene over, så bør du vurdere å la pleie av vippene bli en del av skjønnhetsrutinen din. Heldigvis er dette veldig enkelt.

Med vippeserumet Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris kan du på magisk vis forvandle dine egne vipper. Serumet passer til deg som ønsker fyldigere vipper, men kanskje spesielt til deg som har brukt vippeextensions tidligere eller har skadet vippene på andre måter.

Sånn gjør du

 1. Bruk vippeserumet to ganger om dagen, hver morgen og kveld. For å oppnå gode resultater er det viktig at du bruker produktet regelmessig.

 2. Bruk serumet på rene øyevipper – uten sminke og andre produkter. Påfør direkte på øverste og nederste rad ved vippekanten, fra rot til spiss.

 3. La det tørke før du påfører mascara.

  Resultatene kommer til syne etter fire ukers bruk, men aller best resultat får du etter 12 ukers bruk.

  Ingredienser: Castor olje, Vitamin B5, Aminosyrer, Hyaluronsyre, Filoxan, Madecassosid.

Resultat

Se før-og etterbilder etter 8 ukers bruk av Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris her.

Bildet er en illustrasjon av et gjennomsnittlig resultat oppnådd etter bruk 2 x daglig/i 8 uker. Resultatet kan variere fra person til person.

© L’Oréal

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for L’Oréal Paris.