Skjønnhetskåring 2017

COSTUME og Stella har kåret de aller beste skjønnhetsproduktene!

I går arrangerte COSTUME Beauty og Stella sin årlige skjønnhetskåring i Teateralen på Hotel Continental. Nærmere 300 ulike produkter lansert i 2016 var med i kåringen, og en jury på fem har i flere måneder smurt, skrubber, luktet og prøvd ut produktene for å finne det aller ypperste innen hårpleie, ansiktspleie, kroppspleie og sminke.

200 gjester var samlet til en deilig frokost og prisdryss. De fikk også med seg noen tips på veien. Max Factors makeup-artist Linda Wickman viste vårens sminketrender, og Adam og Evas Eirik Thorsen demonstrerte hvordan vi selv kan fikse noen av vårens hårtrender selv.

Fikk du med deg: 6 ting du aldri skal gjøre med huden din

Hårstyling 2017
© Hanne Erøy

Slik gjorde vi: En jury bestående av COSTUMEs skjønnhetsansvarlig Silvany Bricen, frisør Eirik Thorsen, makeup-artist og skjønnhetsjournalist Therese Dombek, hudterapeut Sonja Wigert og Stella-redaktør Ida Halvorsen Kemp har testet hundrevis av påmeldte produkter over en periode på flere måneder. En vinner er deretter kåret blant fire nominerte i hver kategori.

Årets duft
© Miriam Brenne Karlsen

ÅRETS DUFT:

SABÉ MASSON – Soft Perfume
En nydelig pomadeduft i fantastisk fin emballasje som sitter lenge på huden. Perfekt diskret i duften, men varer likevel lenge. Stiften er også veldig drøy i bruk. Inneholder hverken alkohol eller parabener. Kolleksjonen består av en hel serie dufter i ulik emballasje – søte alene og helt nydelige sammen. Produktet oser av parisisk eleganse!

Så du denne? Lei av frisyren? Se her!

COSTUMEs sjefredaktør Kine B. Hartz gratulerer merket "LYKKE BY JULIE"
© Hanne Erøy
Årets budsjettprodukt og årets mest dekorative makeup
© Miriam Brenne Karlsen

ÅRETS BUDSJETTPRODUKT:

RITUALS – Sakura Foaming Shower Gel Den milde dusjgeleen forvandles til skum når den kommer i kontakt med vann, og har en ren, behagelig duft. Ingredienser som blant annet rismelk sørger for å pleie huden og bevare dens fuktighet. Dette produktet ble stemt frem til seier av Stella og Costumes lesere.

Fikk du med deg denne: Dette produktet kan du bytte ut med tørrsjampoen

ÅRETS DEKORATIVE MAKEUP:

YOUNGBLOOD – Illuminate Palette Et unikt produkt med en lekker samling av seks highlightere i ulike nyanser, der alle er like brukervennlige. De har en perfekt kremet konsistens, verken for tørre eller for fuktige, og er morsomme å bruke hver for seg eller i kombinasjon med hverandre.

Årets kroppspleie, klassiker og hårpleie
© Miriam Brenne Karlsen

ÅRETS KROPPSPLEIE:

EXUVIANCE – Retexturing Treatment En fantastisk, multivirkende bodylotion som tilfører masse fuktighet, og samtidig virker mildt eksfolierende. Den trekker raskt inn i huden og er super for å forebygge inngrodde hår og motvirke nupper. Tørre flekker på armer og bein forsvinner på et blunk.

ÅRETS KLASSIKER:

MOROCCANOIL – Moroccanoil Treatment Denne lette håroljen, med arganolje som viktigste ingrediens, absorberes raskt og gir mye pleie og fuktighet uten å tynge håret. Kan brukes i både vått og tørt hår. Dette produktet ble stemt frem som kategorivinner av Stella og Costumes lesere.

ÅRETS HÅRPLEIE:

REDKEN – Beach Envy Volume Conditioner Beach Envy er en fantastisk volum-serie, som ikke bare gir et godt løft til håret, men også fremhever dets naturlige tekstur. Balsamen som er gelbasert, tynger ikke håret, men tilfører likevel den pleien man ønsker, og er derfor perfekt for nordisk hår.

Årets teint, økologiske produkter og stylingprodukt
© Miriam Brenne Karlsen

ÅRETS TEINT:

BAREMINERALS – Bareskin Complete Coverage Serum and Concealer Denne concealeren har en utrolig god dekkevne, men ser samtidig veldig naturlig ut på huden. Både kviser, røde områder og mørke ringer forsvinner. Konsistensen er lett, produktet har masse pigmenter, et godt fargeutvalg og er veldig drøy i bruk.

ÅRETS ØKOLOGISKE PRODUKT:

LYKKE BY JULIE – Kyss En fantastisk leppebalsam som fukter leppene både på overflaten og i dybden. Konsistensen er akkurat passe tykk og har lite glans, så denne kan brukes av både menn og kvinner. Den lukter naturlig og føles ren og sunn for leppene. Ekstra pluss for at den er produsert i Norge.

ÅRETS STYLINGPRODUKT:

LONDONTOWN – Kur Instant Smudge Fix
Et produkt som pensles oppå den ødelagte neglelakken, og glatter den ut igjen umiddelbart. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men dette produktet fikser faktisk alle havarerte tørkeprosesser. Er det rart vi falt fullstendig for denne mirakelkuren?

Årets hårstyling og ansiktspleie
© Miriam Brenne Karlsen
© Hanne Erøy

ÅRETS HÅRSTYLING:

BUMBLE AND BUMBLE – Anti-humidity Gel-oil Denne geléoljen er perfekt for de som har naturlige krøller og ønsker å fremheve disse. Den er enkel å fordele i håret, tilfører fuktighet og gir spenst og hold til krøllene. Produktet forhindrer også at håret blir påvirket av luftfuktighet, noe alle som har naturlige krøller, vet kan være en utfordring.

ÅRETS ANSIKTSPLEIE:

KIEHL’S – Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque Veldig aktuell og veldig effektiv. Masken kjennes ren og frisk, og passer godt for deg med tørr hud. Den kan også brukes som en nattmaske. Absolutt alle som bor i by eller skal på storbyferie, trenger en krukke av denne.

© Hanne Erøy