Skjønnhetsmoothie og drømmehud

Costumes skjønnhetsansvarlige tipser deg om hva som gjelder denne måneden

Getty Images

Super høsttrio: – Min favoritt-frokostsmoothie med kakao, banan og mandler gir meg en skikkelig kickstart på dagen. Kakao er rikt på jern og magnesium, som er nødvendig for å holde energinivået oppe. Selv foretrekker jeg mandelmelk som base, da får jeg i meg mye sunt fett og proteiner som holder meg mett frem til lunsj. Frosne bananbiter gjør smoothien mer kremete enn ferske, men begge bidrar til at den sunne sjokoladedrikken blir naturlig søt og kjempegod.

Kakao, Urtekram hos Soma.no, 35 kr.

Lyst på flere sunne smoothieoppskrifter? Se disse deilige frokostoppskriftene.

Klar hud: – Det er ikke tilfeldig at det lanseres mange hudpleieprodukter med vitamin C om høsten. Er du over 30 år, trenger huden din litt ekstra hjelp for å forbedre solskader og få frem klarheten i huden. C-vitamin hjelper byggesteinen kollagen til å holde huden fast og klar. Jeg sverger til C-vitamin-serum og -masker som lukter frisk sitrus. Elsker det!

Ansiktsmaske, Power Bright, Ole Henriksen, 675 kr. Serum, Lucent Facial Concentrate, Aesop, 970 kr.

Hva bruker skjønnhetsgründeren? Blir med inn i baderomskapet til Cecilie bak merket Nykr.

Skinnende blankt: – Sunt, blankt hår er oppnåelig for alle. Det er lett å tenke at stylingprodukter er løsningen for å oppnå drømmefrisyren, men regelmessig bruk av proteinkurer og nok fuktighet gjør håret ditt tykkere og blankere. Husk å klemme ut vannet etter vask, og bruk mye kur fra midten av håret og ut til tuppene, der håret er gammelt og mest slitt.

Sjampo, Awapuhi Wild Ginger Mirrorsmooth, Paul Mitchell, 349 kr. Balsam, Awapuhi Wild Ginger Mirrorsmooth, Paul Mitchell, 349 kr.

Hot hårtrend akkurat nå: Glem bob'en...

Fløyelshud: – Det pågår en liten putekrig i skjønnhetsbransjen om dagen. Vi forbrukere skal venne oss til å la sminkebørstene ligge til fordel for svampen, som er den nye applikatoren på mange sminkeprodukter. På Estée Lauders nyeste foundation kommer kremen ut av den myke puten som skal presses på huden. Resultatet blir jevnt og veldig naturlig. Et stort pluss er at puten kan rengjøres. Jeg er overbevist!

Foundation, Double Wear Cushion Stick Radiance Make Up, Estée Lauder, 395 kr.

Les alt om skjønnhet HER!

Den nye røde: –Orange is the new red! Flere designere, som Acne Studios og Victoria Beckham, valgte oransje fremfor rød leppestift på modellene sine denne sesongen. Fargen er mer anvendelig enn rød, som fort kan føles litt "damete" for den som ikke er vant til å bruke leppestift.

Leppestift, Vinyl Cream i fargen 411, YSL, 235 kr.

Sjekk ut Costumes julekalender der du kan vinne masse flotte premier i hele desember. Les her HER!