Pudder, gel og riktig farge: Costume guider deg til perfekte øyenbryn

Slik får du fyldige øyenbryn

Costumes bryn- og vippeeksperter guider deg til de beste produktene og teknikkene som gir definerte og fyldige bryn!

Øyenbrynene spiller en sentral rolle i ansiktet, man sier at de er "øynenes tak" og et særdeles viktig karaktertrekk. Men har du ikke de perfekte Cara Delevingne-brynene trenger du ikke å bekymre deg - redningen er nær. Med den rette stylingen kan du forme og rette opp i det meste, også uten at det trenger å se kunstig eller opptegnet ut.

Trenger du hjelp med resten også? Unngå de vanligste foundationfeilene

Se våre beste tips her:

FJERN UØNSKET HÅR

Vi har vel alle hatt en periode i ungdomsårene der vi gikk for hardt ut med pinsetten. Men et viktig steg på veien til perfekt definerte bryn, er å fjerne uønskede hår rundt øyenbrynet slik at formen blir skarp. Bare pass på å at det ikke går utover øyenbrynene.

Gjør det med en voks utviklet spesielt til ansiktet, for eksempel den fra Veet, eller ta turen til brynsekspertene på Brow Rehab Oslo. De har et stort utvalg av forskjellige brynsbehandlinger, og kan trylle frem vakre og fyldige bryn.

Les også: 8 kvinner kjøper denne concealeren hvert minutt

BRYNSPUDDER

Et brynspudder er en god investering dersom du har mange hull eller ujevne områder i brynene. Med pudderet kan du lage skygger som visuelt får brynene til å se tettere og mye mer fyldigere ut.

Når du markerer brynene med et øyenbrynspudder, bør du passe på å få dust ut fargen så godt det lar seg gjøre, for å unngå to tykke striper midt i ansiktet.

Når det gjelder farge - bør du heller gå for en farge som er nøyaktig lik din egen hårfarge, enn for noe mørkere.

Brow powder fra Billion Dollar Brows, 199 kr

Pudder, gel og riktig farge: Costume guider deg til perfekte øyenbryn

BRUK EN GEL

Er hårene i brynene mange og lange, skal du egentlig bare være fornøyd. Da kan du nemlig bruke lengden på hårene til å skape ytterligere fylde i brynene - og trenger bare å gre gjennom.

Her er øyenbrynsgele en god idé. Den grer hårene på plass, akkurat som hårspray holder styr på lokkene. En gele vil også tilføre litt duggfrisk glød, noe som er fint hvis du bruker et mattende brynspudder i forkant.

Brow Gel fra Glo Minerals, 250 kr

PUNKTDEFINERING

Om du vil skape mer form eller forlenge brynene, er en penn løsningen. I motsetning til pudderet, lager pennen kraftigere og mer presis definering, noe som for eksempel virker godt når brynet skal forlenges. Fargen på pennen skal være lik dine egne brynshår.

Eye Brows brow pencil fra Mac, 160 kr

Øyenbryn check, men hva med resten av håret? Vi gir deg inspirasjon til enkle hårfrisyrer her