© Balmain SS19

Slik får du lange øyenvipper

Drømmer du om lange Bambi-vipper? Prøv fem enkle råd, som hverken krever mange forskjellige produkter eller en ventetid på flere måneder.

Lange øyevipper er dessverre ikke noe alle er tildelt. Heldigvis finnes det flere forskjellige metoder for å få lenge vipper - både falske og naturlige.

Få et overblikk over fem ting du kan prøve allerede i dag!

1. Påfør mascaraen på toppen

I jakten på lange vipper er det mange som påfører mer maskara enn nødvendig. Noe som ofte ender opp med klumper og altfor tykke vipper.

Prøv i stede å påføre mascara på oversiden av vippene først, bruk deretter maskaraen slik du pleier - du vil få øynene opp for en helt ny verden.

2. Varm vippetangen

Bruk hårføneren og varm vippetangen i 15 sekunder før du bruker den. Varmen gjør at vippene vil se ekstra fyldig ut.

3. Falske (men naturlige) vipper

Når man tenker på falske øyenvipper forestiller man seg gjerne et veldig unaturlig utseende. Det trenger det ikke å være! Velg en naturlig variant, og det kan absolutt se strålende ut. Du kan med fordel kjøpe vippene separat, og påføre de der du gjerne vil ha ekstra lengde eller fylde.

30 Lash, Mac hos vita 125 kr.

4. Eyelash extensions

Du kan også velge å få satt eyelash extensions på de øverste vippene dine. Dette vil tilføre både volum og lengde til de naturlige vippene dine. Det sparer deg også mye tid om morgenen, da du slipper å bruke både maskara og vippetang.

Du velger selv hvor fyldige vipper du ønsker, og i gjennomsnitt skal du ha påfyll hver tredje uke.

5. Serum

Dersom du er villig til å vente noen uker på å få beundringsverdig lange øyenvipper kan du prøve med serum, som du påfører på vippene uten mascara.

Du kan for eksempel gjøre det om kveden, før du går i seng. Da får serumet virke og stimulere vippenes vekst over natten.

Long Lashes Serum fra iGlow 549 kr