Slik gjenskaper du sminkelooken til Heidi Klum

Med sin glødende hud og røde lepper tok hun Golden Globe Awards med storm. Smink deg som supermodellen og bli klar for en glamorøs kveld med produkter til under 400 kroner!

Heidi Klum
1 / 15

Heidi Klum

Hun tok pusten fra oss da hun ankom Golden Globe Awards. Se hvordan du kan gjenskape sminkelooken hennes!

Primer
2 / 15

Primer

Ved bruk av primer jevner du ut huden og gjør porer og linjer mindre synlige. Sminken holder også bedre hvis du starter med å påføre en primer under foundation, men over dagkrem.

Primer fra Smahbox, 260 kr.

Concealer
3 / 15

Concealer

Denne concealeren dekker blå områder i huden, og er perfekt til å dekke ringer under øynene. Du påfører den ved å trykke eller klappe den på de områdene du ønsker å dekke.

Concealer fra Mac, 165 kr.

Foundation
4 / 15

Foundation

Det gjelder å finne en foundation som passer din hudtype og hudfarge. De som sliter med kviser må kanskje bruke en tjukkere foundation som dekker bedre, mens de med problemfri hud kan finne en tynnere variant, eller for eksempel en BB-cream eller dagkrem med farge. Denne foundationen er tynn i konsistenten og etterlater en jevn og glødende hud. Pass på å legge foundationen jevnt over hele ansiktet, og litt under kjeven for å unngå fargeskille ned mot halsen.

Foundation fra Lancôme, 369 kr.

Solpudder
5 / 15

Solpudder

Solpudderet skal påføres i ansiktet som et tretall. Begyn i panna og påfører ned og inn mot kinnbeinet, og tilbake mot kjevebeinet. Solpudderet skal skape struktur i ansiktet og gi glød.

Solpudder fra Isadora, 198 kr.

Blush
6 / 15

Blush

Som du kan se på Heidi Klum, så har hun brukt en blush med mye brunt i. Blushen er med på å friske opp i ansiktet og fargen gir en varm og fin glød.

Blush fra Max Factor, 109 kr.

Highlighter
7 / 15

Highlighter

Legg litt highlighter på kinnbeina, langs neseryggen, på haken og i midten av panna for å fremheve dine vakre trekk. Dette gir også huden glød og setter prikken over i'en.

Highlighter fra the Balm, 189 kr.

Highlight-kost
8 / 15

Highlight-kost

Denne kosten er suveren til å både pudre forsiktig på litt highlighter.

Kost fra Bobbi Brown, 275 kr.

Øyenskygge
9 / 15

Øyenskygge

Som du ser på Heidi Klum har hun brukt en lys skimmerøyenskygge over hele øyenlokket. Hun har også lagt den inn mot øyekroken og langs vippelinja under øyet. Skimmer åpner blikket og skaper en fantastisk kontrast mot øyenfargen din.

Øyenskygge fra Bobbi Brown, 220 kr.

Øyenskygge
10 / 15

Øyenskygge

Ytterst på øyelokket og i globallinjen har hun brukt en bronsefarget øyenskygge. Dette gir øyesminken mer dybde samtidig som bronsefargen stråler med glødende huden.

Øyenskygge fra Mac, 159 kr.

Eyeliner
11 / 15

Eyeliner

Som dere ser har hun lagt eyeliner bare fra midten og utover øyelokket. En tynn strek inn mot midten på linja ved øyenvippene under øyet. Denne sorte eyelineren er med på å skape en litt mer dramatisk look til en ellers enkel sminkelook.

Eyeliner fra Yves Saint Laurent, 195 kr.

Maskara
12 / 15

Maskara

Denne maskaraen skaper lengde og volum på vippene, og er helt klumpfri. Børsten er av plastikk og har en bøy på midten.

Maskara fra Max Factor, 179 kr.

Øyenbryn
13 / 15

Øyenbryn

Øyenbrynspudderet fra Artdeco er enkelt å påføre. Pass bare på velge en farge som står i stil med hårfargen og hudtonen din. Bruk en skrå øyenbrynskost som denne for å få best mulig resultat.

Øyenbrynspudder fra Artdeco, 85 kr.

Kost fra Beter, 56 kr.

Lipliner
14 / 15

Lipliner

Liplineren er et must når man skal legge på rød leppestift. Begyn med å ramme inn leppene, og innover på leppene. Når du legger en lipliner under leppestiften, sitter den mye lenger.

Lipliner fra Max Factor, 109 kr.

Leppestift
15 / 15

Leppestift

Avslutt med en rød leppestift som løfter antrekket til nye høyder. Denne varianten er matt og knallrød!

Leppestift fra Mac, 174 kr.

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev