Slik holder du på gløden utover høsten!

Her er oppskriften som gir deg perfekt glød gjennom hele året!

Om høsten er det mange som opplever at huden blir tørrere, mer gusten, grå og blek - og det kan være vanskeligere å oppnå en “solkysset” look. Og hvem elsker vel ikke en hud som ser naturlig, sunn og glødende ut? Det kan virke som at beauty-influencerne ser freshe og opplagte ut året rundt, mens resten av oss har varierende suksess mens vi prøver oss frem i det enorme utvalget av produkter, tips og triks.

Først og fremst: den sunne gløden kommer innenfra. Sørg for at du får nok søvn og at du drikker rikelig med vann gjennom dagen, og finn en rutine som du kan holde deg til hver dag over tid.

Her er tre steg du kan følge, som i løpet av bare noen minutter vil få huden din til å skinne!

TRINN EN - FUKT

Sesongens store nyhet innen glød heter Dual Essence, og er en del av SENSAI sin nye serie EXPERT Items. For å oppnå det ultimate resultatet med en jevn hud som stråler, er det viktig å ikke hoppe over de første stegene når det kommer til god hudpleie.

Dual Essence er en eliksir, bestående av plantebaserte olje og essens, som reduserer fine linjer, gjør huden fastere og tilfører masse fukt og glød. Slik bruker du den:

  1. Rens alltid huden først. Da får fjernet gammel makeup, talg, forurensning, svette og døde hudceller, og det gir et bedre utgangspunkt for at produktene du tilfører senere kan gjøre jobben sin skikkelig. Bruk gjerne Silky Purifying-serien til SENSAI, som inneholder eksklusive ingredienser.
  2. Påfør første steg i fuktighetsrutinen din (som for eksempel Micro Mousse Treatment)
  3. Før du masserer inn 3-5 dråper med Dual Essence, bør du alltid riste flakongen sidelengs - slik at ingrediensene blander seg. La trekke inn, og avslutt med en god fuktighetskrem (som for eksempel Absolute Silk Cream).

TRINN TO - PRIMER

Etter at du har preppet huden med masse fukt og pleie, er det et godt tips å påføre en primer før du legger makeup. Primeren vil sørge for at sminken legger seg penere på huden, samt at du vil få et mer langvarig og glødende resultat. Så hvis det er den ultimate gløden du er på utkikk etter, må du ikke hoppe over dette trinnet.

Glowing Base fra SENSAI er en primer som inneholder perlepigmenter som korrigerer og jevner ut hudtonen, samt et lysreflekterende pudderkorn som sørger for at huden får en sunn, naturlig glød. Perfekt å påføre før foundation!

TRINN TRE - MAKEUP

Nå har du gjort grunnarbeidet, og for at den fine gløden skal få komme til sin rett er det viktig å velge en foundation som forsterker din naturlige glød, i stedet for å matte og dekke den til. Hvis du ønsker et resultat der huden din ser mest mulig glødende, ungdommelig og fresh ut, bør du velge Luminous Sheer Foundation. Den har en ultralett konsistens som får huden til å se naturlig glødende ut med en fuktet finish, men med akkurat nok dekke til å skjule urenheter. Foundationen inneholder fargekorrigerende pigmenter for en jevn hudtone, og legger seg behagelig på huden.

For å få den ekstra gløden kan du til slutt bruke highlighter for å fremheve dine bestetrekk. Supreme Illuminator har en silkemyk tekstur, med lysreflekterende pudderkorn - og kan påføres både under eller over foundation. Bruk den på kinnben, nesebroen, panne, kinn og over lepper for å oppnå et mer markert, glødende uttrykk.

Til slutt kan du få øynene til å skinne ekstra med øyenskyggepaletten Shiny Foliage, inspirert av den japanske høsten. Denne kan gjerne kombineres med Designing Liquid Eyeliner og Lash Volumiser mascara. Avsluttmedden fuktighetsgivende leppestiften The Lipstick, som har perfekt mengde med shimmer i seg!

Alle produktene fra SENSAI finner du her!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for SENSAI.