© Anna Stokland

Se hvordan du lager vårens mest populære manikyr

Årets negletrender er perfekte for din indre minimalist og det skal ikke mye til for å skape de flotte neglene du snart kommer til å se overalt.

Når temaet er neglelakk til vår og sommer vil de fleste nok tenke i fargerike lakker og kreative mønstre. Men i år ser det ut til at du for første gang på lenge skal tenke monokromt istedenfor fargerikt – spesielt hvis du vil være med på de førende trendene innenfor neglelakk. Neglene anno 2022 er nemlig sentrert rundt en klar lakk pyntet med en enkel, liten detalj. Det gir en effektfull og minimalistisk manikyr og under gir vi deg tre inspirerende forslag vårens fineste negletrend.

Diskrete blomster

En blomstrende manikyr høres kanskje ikke spesielt minimalistisk ut. Men dersom du følger trenden med små margeritt-lignende blomster malt på en negl lakkert med klar lakk, vil du få du et minimalistisk og pyntet uttrykk på en og samme tid. Til akkurat denne manikyren skal du være veldig nøye når du maler de små blomstene. Til gjengjeld krever det kun en blomst på hver negl – og så et lag klar lakk. Den enkleste måten å lage blomstene på er ved å bruke hodet av en knappenål som du dypper i for eksempel hvit lakk og deretter lager fem små prikker ved siden av hverandre som forbindes med en gul prikk i midten. Er du mer avansert, kan du male blomsterbladene ved å plassere en prikk på neglen og deretter trekke prikken ut til et avlangt blad med enten knappenålen eller en tynn pensel. Fortsett med dette inntil du har fem samlede blader - som på samme måte som den andre metoden, samles med en farget prikk i midten.

Franske negler med en vri

Dersom neglene skal ha et annerledes uttrykk uten å stjele all fokus kan det være en god ide å kun lakkere tuppene. Hvis du for eksempel velger forskjellige farger til hver tupp, vil du få du en effektfull og fin manikyr. Om du synes det er vanskelig å lakkere jevnt, så kan du sette på tape som du kan male etter og deretter rive av når den fargerike tuppen er helt tørr.

Mikromanikyr

Du kan også kaste deg over en større trend med bittesmå symboler på neglene som for eksempel et hjerte. Her kan du enten investere i nail stickers, som er veldig enkle å bruke da de bare skal plasseres på neglene og forsegles med klar lakk. Du kan også prøve å male hjertene selv, som faktisk er noen av de enkleste symbolene å male. Ta bare en hårnål eller en knappenål, dyp enden av dem i rød lakk og plasser to prikker ved siden av hverandre som du deretter samler med en tynn pensel dyppet i samme røde lakk.