Sminken som faktisk er bra for huden din

Nå er det clean beauty som gjelder!

Clean beauty dukker stadig vekk opp i beauty-universet - men hva er det egentlig? Alle skjønnhetsprodukter som er veganske, fri for sterke kjemikalier og unødvendige tilsetningsstoffer går under kategorien clean beauty. Kort oppsummert; produkter uten alle de skadelige ingrediensene du ikke vil smøre på huden din.

For 25 år siden lanserte bareMinerals sin første originale mineral-foundation – og var blant de første på markedet til å lansere en foundation som faktisk var bra for huden. Siden den gang har kvinner verden over lagt sin elsk på produktene fra merket – som er både rene og veganske.

Har huden det bra – ser sminken bedre ut!

Hemmeligheten bak en fresh sminke ligger i en god hudpleierutine og ingrediensene i produktene du påfører etterpå. Det er viktig at sminken du legger i hverdagen ikke ødelegger for den naturlige hudbarrieren.

Slik bør din daglige rutine se ut:

  • Bruk en god rens hver morgen og kveld. PURENESS Gel Cleanser renser huden i dybden uten å skade den naturlige fuktighetsbalansen.

  • Legg en dagkrem som gir rikelig med fuktighet (uten at den virker for fet). PURENESS Soothing Light Moisturizer gir masse fukt og legger seg som et lett lag på huden.

  • Påfør en pleiende foundation. ORIGINAL Foundation med SPF 15 er et mineralbasert produkt – den er snill mot huden, og er i tillegg fri for sterke kjemikalier og unødvendige tilsetningsstoffer.

Trenger du inspirasjon til sminken i sommer? Slik gjenskaper du den minimalistiske og maksimalistiske looken til IT-girl Hailey Bieber:

Helt enkelt: minimalisten

Liker du å holde sminken naturlig og minimalistisk? En helt enkel sminkelook passer til det meste og fremhever dine naturlige trekk.

Slik gjenskaper du looken:

  • Start med å legge en enkel base i hele ansiktet med COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25.

  • Legg en diskret øyenskygge med GEN NUDE Eyeshadow Palette i fargen Neutral. Legg fargen Sandstone over hele lokket – helt opp til under brynet.

  • Legg deretter fargen Believer over hele lokket og jobb den inn i globalen.

  • Hold vippene enkle ved å bruke kun ett lag av LASH DOMINATION Volumizing Mascara på de øverste og nederste øyevippene.

  • Legg BOUNCE & BLUR Blush i fargen Pink Sky på «eplekinnene» og jobb fargen oppover mot enden av kinnbena.

  • Avslutt looken med den nye MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick i nyansen Romance - som Hailey bruker på bildet over.

Tips:
Looken blir ekstra avslappet hvis du matcher fargen på øyenskyggen med fargen på leppestiften.

Det lille ekstra: maksimalisten

Eller er du av den maksimalistiske typen som elsker at sminken gir et blikkfang? Sterke lepper og markerte øyne gjør deg garantert til festens midtpunkt!

Slik gjenskaper du looken:

Start med å legge en enkel base i hele ansiktet med ORIGINAL Foundation SPF 15.

Legg deretter fargen Pixie fra GEN NUDE Eyeshadow Palette i fargen Rose. Blend inn denne fargen over hele lokket – helt opp til under brynet.

Skap et fargespill med Free Spirit ved å blende den inn fra ytterkanten av øyelokket, like over globalen og i en linje langs de øverste øyevippene.

Legg så fargen Soul rett over og under vippekanten for å ramme inn øynene. Bruk en kost til å blende ut eventuelle harde kanter.

Legg to lag av LASH DOMINATION Volumizing Mascara på de øverste og nederste øyevippene.

Legg GEN NUDE Powder Blush i fargen Call My Blush i på «eplekinnene» og jobb fargen oppover mot enden av
kinnbena.

Avslutt looken med den nye MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick i en av de rødlige tonene. På bildet over bruker Hailey Bieber fargen Wisdom.

Tips:
Legg en concealer på ytterkanten av leppene for å forsterke den poppende leppe-fargen. Bruk Max Coverage Concealer Brush og blend den forsiktig inn i overgangen.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for bareMinerals.