Sminken som får huden til å gløde

Sol, strand, varme og tonnevis av makeup henger ikke sammen, men de fleste av oss trenger likevel å friske litt opp. Så hvilke produkter skal du satse på?

Du har sikkert hørt at «less is more» om sommeren, og de fleste av oss er nok enige her, men det finnes få enkle triks og produkter som gjør at sommergløden kommer tydeligere frem, og får øynene til å stråle ekstra. Makeupekspert Sara Rostrup deler sine beste tips!

Her er sommerens mest praktiske produkt!

Øyeskygge

Sverger du til øyeskygge finnes det flere vannfaste varianter. Chanels Stylo Fresh Effect Eyeshadow er akkurat som navnet antyder; superfresh. Den kremete konsistensen glir over øyelokket, og du trenger ikke å gjøre mer enn å stryke fingeren lett over for å få en jevn effekt. Denne fås i flere delikate og duse farger.

Maskara

Alle burde bruke vannfast maskara på sommeren, ikke bare når hodet skal under vann. En vannfast maskara hører både til svette og varme sommerdager, og du slipper å tenke på om maskaraen ligger under øyet og kladdet utover øyelokket. Blant de beste på markedet er Tom Ford Waterproof Extreme Mascara som gir masse volum. Husk også å kjøpe sminkefjerner som tar vannfast sminke, så du slipper å mishandle vippene dine.

Salget har startet: Her er IT-veskene du bør sikre deg!

Eyeliner

Det finnes heldigvis et hav av vannfaste eyelinere på markedet. Mange av dem i fet variant som kan duses ut for å unngå den harde kanten. Det samme gjelder Waterproof Stylo fra YSL, som sitter selv om du danser hele sommernatta. Perfekt til fest, hvis ønsker å gå for Kate Moss-looken.

Lepper

Det er kjempefint med litt farge på leppene sammen med gylden hud. Revlons Colorburst Laquer Balm gir leppene fukt, uten å være glossy. Litt som en leppepomade med farge i. Bonusen er den friske mintduft!

Skal du gifte deg eller være gjest i bryllup? Her er 5 tips til vakker hud!