Sniktitt på intergalaktisk sminke fra Max Factor

I høst kan du la din indre nerd skinne med den nye makeup-kolleksjonen fra Max Factor. Den er nemlig laget i samarbeid med den siste Star Wars-filmen, The Force Awakens. May the force of makeup be with you!

Max Factor, med den verdenskjente makeupartisten Pat McGrath i spissen, fikk i oppgave å tolke seks looker inspirert av ikoniske Star Wars-karakter. Her får du en eksklusiv sniktitt på lookene Droid og Stormtrooper, som er de to første som avsløres i en serie på totalt seks makeuplooks.

De seks lookene "Light vs. Dark side" blir presentert i tre par, hvor hvert par reflekterer den lyse og den mørke siden av kraften. Mens to av disse parene fortsatt er en hemmelighet, er alle lookene inspirert av karakterer i filmen: fra de lojale droidene i skogen til ørkens krigere, alle presentert med limited edition-produkter fra Max Factor.

Om den gylne Droid-looken sier makeupartist Pat Mc Grath:

“Droid ble inspirert av C-3PO, og jeg ville at hennes look skulle være vakker med sterke øyne og lepper i gull. **Metalliske farger er populært denne sesongen, og passer utmerket med filmen og dens uttrykk. Ta noen sjanser og ha det gøy med lepper i sølv eller gull!”

Her er looken Stormtrooper, som McGrath forklarer slik:

“Stormtrooper er en soldat, så her er makeupen mer tegnet med et grafisk øye. Looken er vedlig strukturert med mørke bærfargede lepper.”

I makeupkolleksjonen vil Colour Elixir Lipstick komme i to limited edition-farger, sammen med mascaraen False Lash Effect. Kolleksjonen lanseres i november.