Solbrillene vi ønsker oss fra Acne Studios

Ingenting skriker vår som et par splitter nye solbriller!

1 / 6

Acne Studios fortsetter fjorårets solbrillesuksess, og lanserer nye fasonger og modeller denne sesongen.

Solen har meldt sin ankomst, og det er på tide å finne sommerens favorittpar. Når du velger solbriller er det viktig å passe på at størrelsen passer ansiktsproposjonene. Øyenbrynene skal følge brillens fasong eller være helt dekket, og det er bedre at solbrillene er store enn altfor små.

Sleng på deg en hvit sommerkjole, sneakers og solbriller, og kjenn på sommerfølelsen. Her er våre favoritter fra den nye kolleksjonen til Acne Studios!

Skjønnhetstips: Lær deg kunsten å sminke deg naturlig!

2 / 6

Solbrillene som satt på nesetippen til de største stilikonene på 50 og 60-tallet, er i vinden som aldri før. De gir et feminint, retro preg, og hever et hvilket som helst antrekk. Kombiner dem med et par jeans og t-skjorte.

Modell Library, 2.195 kr.

Hudpleietips: Dette er solkremene vi anbefaler!

3 / 6

Denne sesongen er vi spesielt begeistret for solbriller med fargesterke glass, og Acne lanserer den perfekte modellen, men siden ikke alle ansiktsformer kler pilotbriller, er det viktig å prøve seg frem, og finne solbrilleparet som passer.

Modell Spitfire, 2.595 kr.

Skal du gifte deg i sommer? Se brudekolleksjonen til Asos!

4 / 6

Runde, overdådige solbriller var godt representert på catwalken, og passer utmerket til 70-tallstrenden som regjerer denne våren. Har du et hjerteformet eller firkantet ansikt, kommer du ikke unna disse, og synes du de strider i mot klesstilen din, kan du se etter et par runde briller med cat-eye effekt.

Modell Mustang, 1.995 kr.

Motetips: Denne jakka må du ha i garderoben i vår!

5 / 6

Liker du å holde deg til ett solbrillepar i evig tid, bør du investere i et par klassiske solbriller med tykk innfatning, som du kan gjemme bort trøtte øyne bak.

Modell Frame, 1.995 kr.

Helse: 10 tips til et liv uten stress!

6 / 6

De runde, iøynefallende solbrillene blir en stor trend i år, og hvis du liker å kle deg androgynt, er dette solbrilleparet det perfekte tilbehøret.

Modell Winston, 2.395 kr.

Vi avslører: Denne kremen bruker Kim Kardashian under festsminken!

Les også: Slik lager du vårens deiligste blåbærpai!

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev