Solpudderet som gir nydelig glød

Makeupartistenes hemmelige skjønnhetsprodukt!

Våren er over oss, og endelig kan vi jukse frem litt ekstra glød, uten at det ser unaturlig ut. Og det er ingen hemmelighet at vi i redaksjonen elsker produkter som gir fukt og farge, men samtidig sørger for at huden ser usminket, men strålende ut - og det er akkurat det denne klassikeren fra Chanel sørger for.

Det kremete solpudderet er elsket av makeupartister over hele verden, og brukes for å tilføre ekstra glød, men også for lett konturering, og kommer i en tykk konsistens med små skimmerpartikler som etterlater solkysset hud. Om du ønsker å bruke solpudderet til å friske opp over en foundation, som en base under sminken, eller helt alene er opptil deg.

Lyst på smokey eyes? Finn ut hvilken farge du kler!

Solpudderet fra Chanel som heter Soleil Tan er også elsket at kjendisene, nettopp fordi det etterlater et så naturlig resultat, spesielt på den røde løperen hvor det er kamerablits over alt.

Har du sett? Dette er sminketeknikken alle snakker om!

Påføringsteknikk

Det er ikke meningen at du skal bruke et solpudder i hele ansiktet, men kun der sola naturlig treffer ansiktet. Smør derfor ut produktet med en bred kost, for jo bredere kosten er, jo jevnere blir resultatet, og legg det langs hårfestet, på kinnbena og ned langs kjevelinjen, slik at du ser naturlig solbrun ut. Ønsker du et enda friskere uttrykk,kan du legge litt rouge på eplekinnene i tillegg. Husk også å gi halsen og kragebena et streif med pudderkosten.

Se den drastiske hårforandringen til Gigi Hadid!

Solpudder fra Chanel, 446 kr. Kost fra Mac nr.188, 315 kr.

Solpudderet kommer kun i to farger, men pass på at du velger den fargen som passer din hudtone, eller så kan resultatet raskt se "møkkete" ut.

Har du sett? Dette er neglelakken de motebevisste elsker!**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!