Stella Maxwells beste sminketips
© Getty Images

Stella Maxwells beste sminketips

Vi møtte Victoria's Secret-stjernen i Paris. Dette er hennes beste sminketips til både hverdag, fest og date!

Med sine tre millioner følgere på Instagram, upåklagelige stil, 1,75 cm på strømpelesten og med lange lyse lokker er det ikke rart Stella Maxwell er blitt en av verdens mest populære modeller. Prestisjekontrakten hun landet med sminkegiganten Max Factor gjør hun ikke mindre attraktiv. Nå er hun nemlig ansikt utad, i tillegg til å være utvalgt som en av Victoria’s Secrets engler.

I en hotellsuite midt i Paris’ travle gater møter vi Stella. Hun har benket seg ned iført et par jeans og en tykk genser, og nipper til en kopp grønn te. Håret henger dandert over skuldrene, øynene glinser og smilet er akkurat slik vi er vant til å se det på Instagram - eller på scenen under Victorias Secret’s spektakulære show. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor hun ble tatt under vingene til undertøysmerket – hun ser virkelig ut som en engel.

LEPPER

  • Det er været som avgjør fargen på leppene mine. Er det sol velger jeg en lys tone. I dag regner det, så da falt valget på en klassisk rød tone som heter ”Rose”. Leppestiftene til Max Factor varer hele dagen, noe som passer den travle hverdagen min utmerket. Valgmulighetene innen for leppeprodukter er mange, men den matte leppestiften er nok min personlige favoritt. Den ser naturlig ut, og er lett å påføre.ØYNE

  • Maskara er noe jeg bruker hver eneste dag, og er alltid med meg i vesken. ’Last Crown’ er unik, da du virkelig kan definerer hver enkelte vippe. Mitt ultimate triks når det kommer til øyne er å påføre highlighter innerst i øyekroken for et mer våkent blikk.

HUD

  • Jeg reiser mye, noe som gjør at huden min ofte blir tørr. ’Skin Harmony Foundation’ fungerer som en dagkrem, og er derfor perfekt til mine hverdagsrutiner. I tillegg gir den ekstra glød, noe som gjør at man ser hakket freshere ut. Den kommer i 18 ulike nyanser, og sitter hele dagen. Jeg liker å mikse et par av fargene for å finne min ultimate match.

MORGENRUTINER

  • Jeg er avhengig av kaffe, og føler meg aldri våken før jeg har fått min første kopp. I tillegg dusjer jeg i kaldt vann, noe som er mitt beste skjønnhetstips. Før de store shootene unner jeg meg en ansiktsbehandling, jeg sover mye og spiser godt.

PÅ TRENING

  • Personlig synes jeg ikke det er noe galt i å bruke sminke på treningsstudio. Maskara gjør bare så du ser mer våken ut. Bruk det du må slik at du føler deg komfortabel!

PÅ DATE

  • Mitt personlige tips er røde lepper. Det er både klassisk og sexy – noe som aldri er feil.FESTSMINKE

  • Jeg er glad i å bruke farger, noe som har med personligheten min å gjøre. Når det kommer til fest, bruker jeg alltid mer sminke enn i hverdagen. Jeg er fan av den mørke looken, der jeg bruker mer maskara og generelt mørkere sminke rundt øyne. En eyeliner gjør blikket mer intens og sexy, gjerne sammen med en mørk øyenskygge.DAGEN DERPÅ

  • Max Factors ’Magic Touch Foundation’ gjør virkelig underverker. Jeg bruker en liten dråpe som jeg påfører med fingertuppene. Deretter litt rouge og sort mascara som hjelper betraktelig på looken.

Visste du dette om stjernemodellen?

Stella Maxwell (27) er opprinnelig fra Belgia, men flyttet i tidlig alder til New Zealand, der hun tilfeldig ble oppdaget som modell. I 2015 ble Stella utvalgt som Victoria’s Secret-modell, og har i ettertid landet flere prestisjejobber. I dag er hun ansikt utad for skjønnhetsmerket Max Factor, og går visninger for blant annet Versace, Balmain, Tommy Hilfiger og Marc Jacobs.

*Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen, er dekket av Max Factor. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.