Stjel looken: Slik får du Gine Margrethes 3 vakre makeup-looks

Den kjente influenseren @ginemargrethe har skapt tre forskjellige øyemakeup-looks som du kan tyvlåne og bruke hele året.

Look 1: Få Gines «positivity look»

I Gines første look har hun valgt å definere positivitet: «Det å være positiv er min sterkeste egenskap. Kraften i å være positiv kan endre enhver situasjon til det bedre, og ingenting virker umulig. Looken handler om å være leken og kreativ.»

Slik har hun skapt den:

Til sin 'positivity look' har Gine brukt disse L'Oréal Paris-produktene:

 • Volume Million Lashes Balm Noir. Denne helt nye maskaraen inneholder oljer av naturlig opprinnelse og ingredienser som er utvalgt for å tilføre vippene både fukt og volum. På den måten får Gine myke og smidige vipper med masse volum.
 • Brow Artist Skinny Definer 104 Chatain. Gine har brukt brynsblyanten til å skape en definert brynslook.
 • In faillible Grip 36H Gel Automatic Eyeliner – til å skape en fin eyeliner-kant.
 • Emotions of Nude Eyes & Cheeks Blushing Palette. Her har Gine brukt rødlige farger i vakre nyanser til øyne og kinn for å fremheve looken.

Produktene kan kjøpes her.

Look 2: Få Gines 'courage look'

Gine anser seg selv som modig, og derfor er dette temaet i et av hennes styles: «Mot handler for meg om å ta et standpunkt og handle – å være sterk og stå opp for det som er rett. Looken handler om å være tøff nok til å innta en posisjon i denne verdenen.»

Slik har hun skapt den:

Hennes «courage look» er skapt med disse produktene:

 • False Lash Bambi Eye Mascara, som gir en vippelook med «bambiøyne»-effekt og skaper buede vipper med intens volum og lengde.
 • Brow Artist Skinny Definer 104 Chatain for mer markerte bryn.
 • Brow Artist Plump & Set 108 Dark Brunette, en brynsgel som får Gines bryn til å se enda fyldigere ut.
 • Infaillible 36H Gel Automatic Electric Blue. Den blå eyelineren skaper et dramatisk og mer iøynefallende uttrykk.

Look 3: Få Gines 'love look'

Den fremgangsrike influenseren har i sin tredje look valgt ordet «kjærlighet». Og det er det en god grunn til: «Vi må alltid huske at kjærlighet er det viktigste i livet. Jeg er sikker på at hvis alle viser mer kjærlighet, ville verden vært et bedre sted. Looken handler om å vise hvor enkelt det kan være og hvor ren kjærlighet bør være

Slik har hun skapt den:

Gines vakre og enkle «love look» er skapt med disse produktene:

 • Telescopic Mascara, som gir lange vipper – faktisk kan den forlenge vippene med opptil 60 prosent*.
 • Brow Artist Plump&Set 108 Dark Brunette – for å få lett markerte bryn.
 • Emotions of Nude Eyes & Cheeks Blushing Palette. Her er det valgt nude og lysere nyanser til kinn og øyelokk for et «glowy» og feminint uttrykk.

*Instrumentell test.

Lykke til med å skape din egen makeup-look. Ønsker du å bruke makeup-produktene fra L'Oreal Paris som Gine har brukt, kan du kjøpe dem her.