Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

210909_LOREAL_06_264

Stjel looken: Slik får du Gine Margrethes 3 vakre makeup-looks

Den kjente influenseren @ginemargrethe har skapt tre forskjellige øyemakeup-looks som du kan tyvlåne og bruke hele året.

Er du på utkikk etter inspirasjon til nye makeup-looks? Vi ender ofte med bare å bruke den samme maskaraen og øyenskyggen som alltid – men nå kan du kaste deg over tre nye og svært forskjellige looks.

I forbindelse med L'Oréal Paris' nye kampanje Eye Define har de fått sin ambassadør, den populære influenseren @ginemargrethe, til å skape tre flotte looks som definerer henne. La deg inspirere av hennes tre stylinger her – og skap din egen look ut fra hva som passer for deg.

Derfor har Gine laget de tre lookene

Med Eye Define-kampanjen oppfordrer L'Oréal Paris alle kvinner til å vise hvem de er – med sine egne personlige definisjoner og unike makeup-looks hvor de kan skinne. I forbindelse med kampanjen skulle varemerkets ambassadør @ginemargrethe velge tre kvaliteter ved seg selv som hun gjerne ville definere på sin helt egen måte – og som kunne visualiseres gjennom unike makeup-modeller. Gine Margrethe valgte «mot», «kjærlighet» og «positivitet», som er blitt til tre fine looks med øyemakeup fra L'Oréal Paris, og som du kan la deg inspirere av lenger ned i artikkelen.

Først kan du se Gine snakke om kampanjen og hvorfor hun har valgt de tre definisjonene i videoen nedenfor.

Look 1: Få Gines «positivity look»

I Gines første look har hun valgt å definere positivitet: «Det å være positiv er min sterkeste egenskap. Kraften i å være positiv kan endre enhver situasjon til det bedre, og ingenting virker umulig. Looken handler om å være leken og kreativ.»

LOOK1

Slik har hun skapt den:

Til sin 'positivity look' har Gine brukt disse L'Oréal Paris-produktene:

 • Volume Million Lashes Balm Noir. Denne helt nye maskaraen inneholder oljer av naturlig opprinnelse og ingredienser som er utvalgt for å tilføre vippene både fukt og volum. På den måten får Gine myke og smidige vipper med masse volum.
 • Brow Artist Skinny Definer 104 Chatain. Gine har brukt brynsblyanten til å skape en definert brynslook.
 • In faillible Grip 36H Gel Automatic Eyeliner – til å skape en fin eyeliner-kant.
 • Emotions of Nude Eyes & Cheeks Blushing Palette. Her har Gine brukt rødlige farger i vakre nyanser til øyne og kinn for å fremheve looken.

Produktene kan kjøpes her.

17879_Eye-define-Product-images22

Look 2: Få Gines 'courage look'

Gine anser seg selv som modig, og derfor er dette temaet i et av hennes styles: «Mot handler for meg om å ta et standpunkt og handle – å være sterk og stå opp for det som er rett. Looken handler om å være tøff nok til å innta en posisjon i denne verdenen.»

LOOK2

Slik har hun skapt den:

Hennes «courage look» er skapt med disse produktene:

 • False Lash Bambi Eye Mascara, som gir en vippelook med «bambiøyne»-effekt og skaper buede vipper med intens volum og lengde.
 • Brow Artist Skinny Definer 104 Chatain for mer markerte bryn.
 • Brow Artist Plump & Set 108 Dark Brunette, en brynsgel som får Gines bryn til å se enda fyldigere ut.
 • Infaillible 36H Gel Automatic Electric Blue. Den blå eyelineren skaper et dramatisk og mer iøynefallende uttrykk.
17879_Eye-define-Product-images24

Look 3: Få Gines 'love look'

Den fremgangsrike influenseren har i sin tredje look valgt ordet «kjærlighet». Og det er det en god grunn til: «Vi må alltid huske at kjærlighet er det viktigste i livet. Jeg er sikker på at hvis alle viser mer kjærlighet, ville verden vært et bedre sted. Looken handler om å vise hvor enkelt det kan være og hvor ren kjærlighet bør være

LOOK

Slik har hun skapt den:

Gines vakre og enkle «love look» er skapt med disse produktene:

 • Telescopic Mascara, som gir lange vipper – faktisk kan den forlenge vippene med opptil 60 prosent*.
 • Brow Artist Plump&Set 108 Dark Brunette – for å få lett markerte bryn.
 • Emotions of Nude Eyes & Cheeks Blushing Palette. Her er det valgt nude og lysere nyanser til kinn og øyelokk for et «glowy» og feminint uttrykk.

*Instrumentell test.

17879_Eye-define-Product-images20

Lykke til med å skape din egen makeup-look. Ønsker du å bruke makeup-produktene fra L'Oreal Paris som Gine har brukt, kan du kjøpe dem her.